Кадиев: БСП не трябва да спечели изборите

  • 13 август 2014 08:09

  • 4855
  • 21
Кадиев: БСП не трябва да спечели изборите
©

Няма предварително загубени и предварително спечелени избори. БСП трябва да си даде ясна сметка, че ние не трябва да спечелим изборите. БСП трябва да изживее своя катарзис. Аз мълчах след конгреса, защото исках да дам шанс на партията да се промени. Новият ни лидер не бива да лъже, че ще спечелим изборите. Това каза бившият депутат от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в пред БТВ.

Всички наши лидери са гласували за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Янаки Стоилов, Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е, Младен Червеняков и Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в - това сме хората, които не гласувахме за него. Всички ние бяхме отстранени. Това е само един от примерите, че не сме си научили урока. Има хора, които трябва да дават отговори. Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на трябва да даде обяснения защо зад гърба на БСП подписа договор с "Уестингхаус", защо между Коледа и Нова година подписа за "Южен поток". Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно също трябва да дава отговори. Например защо подкрепя Ралица Агайн, категоричен е Кадиев.

Самото общество няма да ти вярва, ако ти не си обяснил своите действия и позиция. Според него обществото има нужда от левицата, защото БСП е единствената преграда срещу абсолютното мнозинство на ГЕРБ, заяви Кадиев. Единственият, който може да ги спре сме ние. Коалиция с ДПС вече е немислима, може би след много време. Те имат по-голяма нужда от промяна, отколкото БСП, убеден е Кадиев.

Аз нямам обяснение защо ръководството действаше зад гърба на всички. Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в коментира, че се е взело някакво решение и след това се е правило друго. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на знаеше за всичко това и трябва да обясни, смята Кадиев и посочи енергийните проекти, които доведоха до скандали.

Той зададе въпрос дали са извадени фирмите на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в енергийните проекти. Сега тези фирми съдят държавата за неустойки и ще спечелят, а парите ще дойдат от държавния бюджет.

Кадиев беше категоричен, че ако БСП се яви със същите послания на изборите неминуемо ще загуби. Големият проблем на БСП е, че тя не иска да се промени. Това се видя и на конгреса. Според мен хората в БСП искат да се променят, но искат друг да я направи, а те да стоят и да гледат. В преференциалния вот имат шанс за тази промяна. Статуквото смачква всички, не само мен. Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно е изборът на статуквото. Колегите ми трябва да знаят, че когато допуснеш грешка трябва да носиш отговорност, а не да разчиташ на максимата: "всяко чудо за три дни".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4855 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2014.10.31 | 22:06

21
Много му бърка Станишев в здравето, голяма завист, голямо чудо. Кадиев, осъзнай се! Нямаше да си човек, ако не беше БСП!

2014.10.31 | 22:06

20
Защо чак сега ги казвате тези неща?Гнойната БСП-ДПС-Атака предаде България по най-долен,задкулисен начин.Проклет да си Волене,наври си златния пръст отзад,алчно говедо!За една година разорихте държавата тотално и я загробихте със заеми,които потънаха незнайно къде!

2014.09.02 | 22:00

16
gerb e 3a bokluka -idiot perver3en

2014.10.31 | 22:06

19
Че другарю Кадиев, то катарзисите на БСП-то нямаха край, също като преходния период. Какъв по-голям катарзис от това няколко поредни пъти да загубиш избори, да загубиш доверието дори и на т.нар. твърд електорат, какъв по-голям катарзис от това да позволиш да милиони да напуснат страната си /особено млади/, какъв по-голям катарзис от всички тези, че и още и още. Но, всяко нещо има начало и ... край. Точка.

2014.09.02 | 22:01

18
Напротив! БСП трябва да спечели изборите, защото нормалните хора не искаме герберските мутри да ни ограбват и мачкат отново!
Z

2014.09.02 | 21:59

14
С такъв начин на мислене да се мислите за нормален човек е доста самонадеяно
Кадиев скрий се

2014.09.02 | 22:00

17
Кадиев какъв ти е проблема? ГЕРБ е пълен със сродни на теб комунисти. Какво чакаш? Стига си хленщил по Бойковите медии. Запомни нама бивши комунисти. Дали си БКП 1 /БСП/ или БКП 2/ГЕРБ/ на нас ни е все едно. Комунизма е наследствен, лек няма.
eiiiiiiiiiiiiii moderatora lapai turski xyeve

2014.09.02 | 22:00

15
kur 3a tikvata boiko
селскио кмет

2014.09.02 | 21:59

13
Абе кадиевче ли си,кадаифче ли си,много си извъртян бе,чедо продажническо.Защо не рипаше,докато беше общински съветник в СОС,защо не рипаше докато беше зам.министър на финансите.Почна да рипаш ачик-ачик,когато вкараха 20% намаление от печалбите на ВЕИ ЕРП.Дойде ти нагорно,защото булчето ти е в играта.Фирмичка за продажба на ел.енергия.И позагуби доста "милки".Там ти е сърбежа.

2014.09.02 | 21:58

12
БСПСДСДПС НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ КОТИЛА НА ШУРОБАДЖАНАЩИНА КОРУПЦИЯ МУТРИ РАДИКАЛНИИСЛЯМИСТИ ТРЯБВА ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА

2014.08.18 | 16:11

11
Място в АБВ ли иска да си спечели с войната, която води срещу БСП? А може и при Боко да отиде, онзи ще го приеме.

2014.08.15 | 16:38

10
Кадиев колкото и да си прав-геьовете и проститутките в бсп сасипаха тази партия-не може една лаеща мастия -костинбродската шарфантия да спретва манипулации,не може мониката да краде и гея да реве колко я обича ,не може една пълна некъдърница да сасипва здравеопазването и нормални хора да ви подкрепят,добре че са още синилните старци,които се доверяват...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини