Бареков: На предстоящите избори ББЦ ще удвои гласовете си от евровота

  • 08 август 2014 20:23

  • 4488
  • 26
Бареков: На предстоящите избори ББЦ ще удвои гласовете си от евровота
©

Трябва да удвоим броя на гласовете за партията. Нашият потенциал е много по-голям от 250 хиляди гласа, колкото взехме на евровота. Това заяви лидерът на „България без цензура“ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва пред членовете и симпатизантите на партията в Сливен. Според него на предстоящите избори формацията може да удвои резултата си и да вкара една качествена парламентарна група в Народното събрание. „Политическата ситуация в България е отвратителна. „Стари муцуни – всичките компрометирани, отиват на избори, а ние сме атакувани от ДПС и ГЕРБ. Въпреки това сме готови да вървим напред“, подчерта Бареков малко по-рано пред журналисти от местни медии.

Той съобщи, че листата на коалицията в Сливен и Ямбол ще се води от Георги Балабанов. Целта, която формацията и нейните партньори са си поставили в региона, е за 4 мандата. „Сливен е сред най-пострадалите в българския преход градове. В този регион управляваха всички партии до една, но реално управляваха ДПС“, смята лидерът на ББЦ.

Че ББЦ има потенциал да удвои резултата си, смята и областният председател на ББЦ Георги Балабанов. Според него формацията е получила впечатляващ брой гласове в Сливен - 13%. "ДПС, която винаги е била трета политическа сила, остана след нас и взе 11%. Това означава, че на хората им писна от тях", коментира Балабанов.

Пред хората от Сливен Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва представи част от социалните моменти в програмата на партията. Според него държавата трябва да помага на младите и образовани хора. Така например родителите с висше образование да получават пълния размер на детските надбавки. Тези със средно - 80-90%, а онези с основно – 50%. Хората без образование няма да получават детски. Това е един от начините хората да бъдат стимулирани да се образоват, а една определена социална група и да осъзнае, че правенето на деца не е поминък.

„Нашият резултат наистина стресна много хора и сега ние изпитваме ефекта от това на гърба си“, коментира от своя страна зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. Идеята ни за наборната служба стресна много хора. Намерението ни е момчетата да служат по родните си градове. Важното е да се разбере, че армията не е само място, където те учат на това да държиш пушка, а е и културен институт. Тя те учи как да се подготвиш за живота“, разясни Петров.

Предстои дълга, тежка и упорита работа, смята зам.-председателят на ББЦ. "Девизът на ГЕРБ е "Стабилна държава", но, за да се изпълни това, първо ни трябва държава", подчерта Росен Петров. Според него политическият ни елит се е откъснал от проблемите на хората. Той даде пример със случая от столичния квартал „Люлин“, където един човек се е обадил до властите да съобщи за изпусната змия, след което е бил прехвърляли от служба в служба, като в крайна сметка са го посъветвали сам да залови влечугото. „След такъв случай съвсем оправдани са опасенията, че държавата ни би могла да се справи с болестта ебола“, предупреди Пeтров.

Лидерът на ББЦ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва получи като подарък от областното ръководство на партията в Сливен стоманен нож. "Все пак сме градът на стоте войводи, какъв по-подходящ спомен от този той би могъл да отнесе от нашия край", каза Георги Балабанов. Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва благодари за жеста и по традиция откупи оръжието. Той поздрави съпругата на областният председател Георги Балабанов Светла по случай рождения й ден. Лидерът на ББЦ поздрави също семейство Павел и Василка Цоневи, които днес празнуват 23 години от сватбата си.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4488 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2014.08.11 | 14:43

26
Бареков щом ще удвоявате вота значи добре сте крали от КТБ и ще има с какво да купувате гласове!!!

2014.08.10 | 08:56

6
Как няма да катастрофират държавата, като са едновременно алчни и некадърни!

2014.08.11 | 14:43

25
И какво да правим,само да се вайкаме и негодуваме.Може да има кусури БАРЕКОВ,но другите дали са по хубави като политици.Те критикуват и нападат Бареков,той - също.Примерно като е много хубав Костов,как се разбра,че има 1милион в КТБ,ДАЛИ ОТ ЗАПЛАТА?Ивсички змаем,че от политика се богатее.Като не искам да гласувам за досегашните,напук ще гласувам за ББЦ.Наричайте ни прости и глупави.

2014.08.11 | 14:42

24
Винету ограби и разби всичко в държавата, а сега се гласи отново да управлява. Дори се целуна и прегърна с турците - върховна наглост!

2014.08.11 | 14:41

23
ГЕРБ и ДПС доказаха, че са престъпни организации, а целта им е да източват държавата и бедния народ! Но и Бюрека не е цвете за мирисане.

2014.08.11 | 14:41

22
Лaйнeкa вeчe yмpя, мнoгo кpaтък мy 6eшe мигът нa 'cлaвa'. Тo и oнoвa пeдepacткo ям6oлcкo джyджe дpънкaшe вpeли- нeкипeли, aмa вeчe никoй дaжe нe ce ceщa зa нeгo, yмpя кaтo кyчe 6eз иcтopия. A тoя дe6илeн плyжeк cи oтивa oщe пo-6eзcлaвнo. :)

2014.08.11 | 14:40

21
Еееей,Дудуков,с какво ДПС се бориш,след като парите ти идват от мафията ДПС,бе помияр?Лицемер!

2014.08.11 | 14:40

20
Блажени са верующите се.

2014.08.11 | 14:40

19
Съвсем скоро ще разбереш и ти като Сидераста, какво е да губиш избори от ГЕРБ!
Костадин

2014.08.11 | 14:40

18
Успех на ББЦ!
Лили

2014.08.11 | 14:40

17
На хората не им остава друго освен да се надяват, че това ще стане. В малките населени места определено доста се радват на Бареков

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини