Грудев пое земеделието от Греков

  • 06 август 2014 12:05

  • 1992
  • 1
Грудев пое земеделието от Греков
©

По време на служебното управление е важно да се спази посоката, която е необходима за българското земеделие, заяви бившият министър на земеделието и храните проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по по време на предаването на поста на служебния министър Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град.

„Надяваме се новият 77-ми министър на земеделието, че ще направи онова, което аз не съм. Мисля, че ще направи онова, което ние сме пропуснали. Важно е да се спази онази посока, която е необходима за българското земеделие. Грудев е един от най-изявените специалисти в областта на земеделското производство, на неговото финансиране”, допълни проф. Греков.

„Ние направихме една крачка, за да стабилизираме това производство. Необходимо е още много да се прави. Надяваме Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град да приеме това, което е правено от мен, а и от тези преди мен. То се е градило стъпка по стъпка, за да постигнем това ниво”, каза още проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1992 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.08 | 11:10

1
Грудев спазвай посоката и веднага уволни Абазов, който до вчера уволняваше и назначаваше ДПС-агенти, без изобщо да се чудиш, щото предшествениците ти 20г. не го направиха и.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини