Цветанов: Стремим се към две победи на изборите, числото 2 е подходящо

  • 20 септември 2011 19:23

  • 1380
  • 3
Цветанов: Стремим се към две победи на изборите, числото 2 е подходящо
© Булфото

Направихме упражнението за първа регистрация на документите за участие в изборите в ЦИК два пъти. Ние се стремим към две победи, така че смятам, че числото две е подходящото за двете победи, които трябва да постигнем на предстоящите избори.

Това каза пред журналисти в ЦИК председателят на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, след като беше изтеглен жребият за кандидатпрезидентските бюлетини, предаде "Фокус".

Секретарят на ИБ на БСП Антон Кутев заяви, че няма как да са недоволни от получения 8 номер на бюлетината. „Очевидно за Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска това ще е бюлетината на победата”, смята той. По думите му, важното е какво представляват кандидатите, бюлетината не е от такова значение.

„Тръгваме с увереност на тези избори”, подчерта Кутев. Той определи осмия номер като противоречива цифра, а според китайски тълкувания, тя означавала „приближаване”. „Няма число, което да направи Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в по-разпознаваем. Разчитаме на силата на кандидатите ни”, категоричен бе Антон Кутев.

Депутатът каза, че е случайност това, че ДПС получи 7 номер в бюлетината и няма издигната кандидатпрезидентска двойка.
Според евродепутата от „Атака” Димитър Стоянов, няма значение номерът, а това какво кандидат-президентът казва и прави. „Атака” получи номер 9 в бюлетината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1380 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Асен

2011.09.22 | 20:05

3
Продължавай със същия успех да ръсиш глупости . Успехът все повече се отдалечава от Вас. На хората започна да им просветва, че при Станишев живееха по-добре.При Вас добре живеят само тези с консултантските договори, като теб и Лъчо мозъка.
Гого

2011.09.22 | 20:05

2
Дано цялото мизерно правителство на Герб да гние във една килия със Муамар Кадафи и те също водят същия геноцид спрямо народа като го обричат на мизерия !!

2011.09.22 | 20:05

1
Специално на цецо шлифера искам да му кажа, филма "Две победи" сме го гледали вече! Същият е произведен някъде през 50-те години на миналия век в НРБ! Цецо, говорете колкото се може повече ти, Боко Тиквата и Росенчо -акшан Плана! Не мой си представиш какви автоголове си вкарвате ВСЕКИ ПЪТ, когато си отворите човките! Приятно е някак да ви гледа човек как сами си го набивате абсолютно безотказно всеки път, когато се напънете да шашнете публикаката с вашия липсващ интеуект!-)))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини