Павлова: Управляващите се отнасят недостойно към работещите в АМ "Черно море"

  • 15 юли 2014 11:41

  • 1375
  • 6
Павлова: Управляващите се отнасят недостойно към работещите в АМ "Черно море"
©

Ситуацията с магистрала "Хемус" и забавените плащания на работещите в "Автомагистрали - Черно море" е поредното доказателство за абсолютно недостойно и недобросъвестно поведение от страна на управляващите.

Това каза Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, депутат от ГЕРБ, в интервю за радио Фокус. "Политическото ръководство на министерството, министри, зам.-министри, ръководител на пътна агенция, обясняват как магистрала "Хемус" е приоритет, как ще се финансира и как ще се строи, а в следващия момент не се отпуска финансиране, никой не предвижда тези пари в бюджета. Ако няма пари, не са се преборили за тях. А какво правят министерството и пътната агенция - нито замразяват обекта и съответно не уведомяват изпълнителя, че трябва да спре да строи, защото няма финансиране, с което да му се заплаща, нито в крайна сметка предприемат действия, за да се разплатят дължимите суми за извършената работа на обекта", коментира Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя посочи, че магистрала "Хемус" трябва да бъде ключов приоритет. "Когато се разпределяха парите, включително допълнително дадените средства по публичната инвестиционна програма за растеж и развитие на регионите, също можеха да бъдат финансирани такъв тип дейности по важни стратегически приоритетни проекти, или да бъдат финансирани чрез европейските фондове, но липсват средства поради спрени програми. На Министерски съвет се раздават пари с допълнителни постановления за какво ли не - 30 млн. лева на НАП за подобряване на приходите и усвояването, 4 млн. на ДАНС за закупуване на нови автомобили. Раздадени са стотици милиони, но не и за такива важни стратегически обекти. И накрая финишираме с това, че хората не могат да си получат заплатите за един честно извършен труд", каза още Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1375 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.07.16 | 06:26

3
Съд и каторга за долните комунисти, съветски предатели, агенти-сидеровци и мафиоти!

2014.07.16 | 06:29

6
Я..., че ти тогава ще останеш без рода бре?!

2014.07.16 | 06:26

5
Да ги бяхте направили тези прословути магистрали, имахте 4 години! Оказа се, че нищо не сте направили и напразно се биете в гърдите.

2014.07.16 | 06:26

4
И това го казва "достойната" и "отговорна" Павлова? Несериозно е, моля ви се.

2014.07.16 | 02:34

2
Една и съща плоча въртят герберчетата на Ганьо от Банкя - магистралите. Това ли е най-важното?

2014.07.16 | 02:33

1
ГЕРБ остави страшен хаос, а сега искат управляващите за отрицателно време да подредят къщата. Няма как да стане, трябва време.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини