Плевнелиев се среща утре с Меркел

  • 19 септември 2011 21:33

  • 1436
  • 4
Плевнелиев се среща утре с Меркел
© Булфото

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне във вторник в Берлин с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

Ден по-късно кандидат-президентът на ГЕРБ ще бъде в Париж за среща с министъра на културата Фредерик Митеран и с шефа на Лувъра. Освен че ще направи заявка за "надграждане на постигнатото", Плевнелиев отново ще изрази българската позиция, че правилата за Шенген трябва да важат за всички, пише Стандарт Нюз.

Заедно с номинираната за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, Плевнелиев закусва днес с дипломатите на страните членки на ЕС.

"Тези, които твърдяха, че имам черен печат за Германия, ги поздравявам с предстоящата среща с канцлера Меркел", каза кандидат-президентът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1436 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
владо

2011.09.21 | 20:00

4
Дааа - Плевнелиев ще се срещне с Меркел , а Калфин най-вероятно пак в Москва на инструктаж и после с партизанина Ламбо ще развият саботажна дейност!Не знам за вас ,но на мен повечко ми харесва Европа - , Сибир и Гулак оставям на драго сърце на комунистите- те в бетонираните си мозъци тъй и тъй са си там
AJ4A

2011.09.21 | 20:00

3
То и българските закони би трябвало да важат за всички, ама грубо се погазват, включително и от висшите ни магистрати. Само че като Ви го казват и повтарят това от Запад, Вие се правите на глухи и неразбиращи за какво става въпрос. Даже за вице ти сложиха министърката на правосъдието. Дали това е случайно иил е ясен знак към Запада да не се бърка в делата Ви в областта на правораздаването. Дребно човече от Гоце Делчев, вярващо си, че ще стане президент или просто добре играещо отредената му роля на кандидат-президент. Меркел трябва да те изгони и въобще да не ти обръща внимание - на теб и вицето ти, олицетворяващо министерството, заради което държавата не прилича на такава и понася най-големи критики!!!
yy ve

2011.09.21 | 02:13

2
mnogo si prost bratlence, mnogoooo......
AJ4A

2011.09.21 | 02:13

1
Признавам си, много съм прост ........... в очите на такива като теб и мога само да се гордея, че е така. Ти като не си прост сигурно живееш в къща с цветна градина, а не в панелка от 60-те и 70-те години на миналия век; сигурно по време на отпуската ти (ако въобще имаш такава) обикаляш света вместо да се радваш на 4-5 дни в Китен и тем-подобните чалгарски БГ селища, превърнати от курорти в бетонни джунгли; сигурно печелиш няколко хиляди долара на месец, а не блъскаш цял месец като роб за 300-400 евро ............ Няма да продължавам нататък, защото съм убеден, че каквото и да правиш, то го правиш по собствена воля и защото ти харесва. Живот, живян напразно ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини