Бойко Борисов си хареса "ТКЗС" в Музея на социалистическото изкуство

  • 19 септември 2011 12:42

  • 2962
  • 7
Бойко Борисов си хареса "ТКЗС" в Музея на социалистическото изкуство
©

За разлика от социалистите, ние никога не сме се крили, а БСП трябваше много отдавна да направи този музей, за да покажат кое е история и кое е настояще. Те обаче бягат от миналото като дявол от тамян. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на откриването на Музея на социалистическото изкуство.

На 28 септември на Министерски съвет ще влезе още един символ – паметникът на Бузлуджа ще бъде преотстъпен на БСП. „Да си я гледат, да си я поддържат, защото и тук една партия, която не си зачита миналото и символите, означава, че тя няма бъдеще. Ако някой ден ГЕРБ, след 100-200 години, се срамуват от мен, да кажат дали се срамуват от миналото си”, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Премиерът бе разведен в новия музей от министъра на културата Вежди Рашидов, като преди това купи билет както за себе си, така и за вицепремиерите Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

Пред картината на Златю Бояджиев "ТКЗС", Борисов коментира, че е трябвало на откриването да присъства и земеделският министър Мирослав Найденов, за да види какви са били приоритетите за земеделците в миналото.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че е бил труден и ремонтът на русенската опера. "Правим и нови седалки, за да можем я пуснем. Иначе щях да поканя Стефан Данаилов да дойде да седне на старите седалки, да го боде нещо", каза още той.

75 млн. лева извън бюджета ще получи министерството за строителство на музеи, за археология, както и още 15 млн. лева като резерв.

Последвайте канала на

Novini.bg
2962 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Иван Иванов

2011.10.20 | 04:10

7
Повече от половината население на България е живяло по време на социализма и Бойко бандида няма нужда да им го напомня . Народът ни знае кое е било хубавото и кое лошето. Хора затворете му устата на този бандит, който за пенсии и заплати пари няма и харчи милиони за популизъм и пиар.
нека

2011.10.20 | 04:09

5
бе тряа да си признаем че българия беше соц република не може се бяга от миналото пък може с показването на тоталитарните паметници и творби да дойде некой турист в повече да си остави парите тука
AМИ НЕКА ТОГАВА...

2011.10.20 | 04:10

6
Ами нека тогава да направим музей и на Турция, били сме цели 5 века под турско робство и само 45 години в комунистически строй ! Как ти харесва тази идея, а ??? И защо изобщо се мъчите, като е явно от политическите ви пристрастия, че не можете да измислите нищо умно ? И сега ли беше момента за този наистина глупав музей ??? В период в който закриваме болници и училища, откриваме такъв абсурд !!! Както мъдро е казал народа ''на гол гъз - бъз'' !

2011.10.20 | 00:49

4
Точно от това имахме нужда ! Сега вече всичко е наред в държавата ! Ако не беше това правителство не знам как щяхме да живеем без такъв музей ! Правителство на безсмислените харчове ! И после се изтъпанчват да ни убеждават, че е криза и няма пари за поне малко увеличение на доходите...
vanko76

2011.10.20 | 00:49

3
Комунист и бивш агент на ДС Боко Борисов ето го вижте го хубаво мутрата.И тоя,ще оправи държавата да ама не тоя,ще обърка държавата тотално.
mn

2011.09.20 | 17:10

1
veche ne ste chast ot dalaverata i revete. haide malko i drugite da pohapnat, puk barem i napravqt nqkoq magistrala. samo da se kopuvat maibasi ,faida nqmashe - vidqhme.
Lubo

2011.10.20 | 00:49

2
Защо Вапцаров е в този музей?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини