БСП стартира кампанията си от Пловдив

  • 19 септември 2011 07:00

  • 1266
  • 0
БСП стартира кампанията си от Пловдив
© Булфото

БСП ще открие предизборната си кампания на 26 септември с концерт във втория по големина град у нас - Пловдив, разкриха от щаба на червената двойка Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

След това за месец социалистите ще обиколят всички областни градове, като закриването ще бъде в София.

Планира се концертът в столицата да се проведе в последния възможен ден за агитация – 21 октомври. Проявата в столицата щяла да бъде и най-мащабна, съобщава в. "Монитор".

Организаторите все още водели преговори с изпълнителите. Най-вероятно тази година соцпартията щяла да изневери на традицията и да не се довери на Петя Буюклиева.

От партията се заричат, че няма да правят показна кампания и да облепят страната с плакати, макар че при концертите все пак щели да раздават агитматериали.

В червения щаба планирали като цяло да заложат повече на личните срещи на кандидатите с гражданите, а не на шоуто, свързано с концерти.

Последвайте канала на

1266 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини