Манолова за лидера си: Тази хиперактивност, с която се атакува ме дразни

  • 02 юли 2014 08:19

  • 3632
  • 0
Манолова за лидера си: Тази хиперактивност, с която се атакува ме дразни
©

Влязъл в сила закон нямам как да бъде отложен. Проблемите, които се решават със Закона за МВР са важни за служителите. Нашият ангажимент, който поехме за приемането му беше  спазен. Това каза зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова

Нищо не се е променило в парламента от началото до сега. От първия ден сме свидетели как докато някои депутати работеха, други бяха на почивка. Призовавам народните представители, които имат отговорност към избирателите да участват в приемането на важни закони.

Вие с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отсърдихте ли се, попита водещият.  Манолова отговори, че парламентът не е детска градина, в която да си играем на "Сърдитко Петко". Аз бих се извинила на Борисов, ако той се беше извинил за обидите към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Сръдните в политиката са неуместни, след като си се ангажирал с обществена дейност. Ние трябва да се държим адекватно. Аз нямам проблем да отговоря на всеки неудобен въпрос.

Попитана как може да вярва на човек, който не спазва обещанията си, Манолова отговори, че лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е взел отговорно решение. Тази хиперактивност той да бъде атакуван вече започва да дразни. БСП е силна партия, тя е единствената демократична партия. Партията е готова да защити лидера си срещу непрекъснатите нападки. Понякога човек взема трудни решения, които са против собствения му интерес и имиджа му, но са важни. Позицията която той заема в Европа е от голямо значение за България.

Предложението на нашето ръководство беше прието при президента и то помогна на банковата система. Позицията на ГЕРБ щеше да блокира банковата система. Ако беше приеме това решение много български фирми щяха да фалират. Те предлагаха банкова ваканция, идване на МВФ, теглене на кредит, смяна на финансовия министър.

Когато важни въпроси за БСП се решават на тайни сбирки се създава усещането за намеса на други политически партии и корпоративни интереси. Лидерският въпрос никога не се е решавал по този начин. Този въпрос ще бъде решен на легитимен форум. В момента постът на лидер на партията не е вакантен, макар журналистите да не го забелязват.

Тече сближаване между ГЕРБ и ДПС, увери Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Има много проекти, по които двете партии гласуват заедно. Манолова отхвърли нападките, че с политиката си са помогнали на Борисов да се върне във властта. Тя заяви, че това което са постигнали никога повече нямало да позволи една партия да управлява страната. Манолова призна като грешка това, че БСП и ДПС не са подписали коалиционно споразумение. Тя обеща, че това повече няма да се случи.

Положихме страшно много усилия. Аз вложих в този парламент цялото си сърце и душа. Антимонополното законодателство, социална политика, Изборния кодекс, което за жалост не беше оценено от хората. След време хората ще оценят какво направихме за тях, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3632 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини