Румен Петков: Да се арестува главният прокурор

  • 29 юни 2014 20:05

  • 12860
  • 0
Румен Петков: Да се арестува главният прокурор
© Булфото

„Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и шефът на ДАНС Владимир Писанчев се държат като инструменти на един и същи човек. Трябва да отидат и да арестуват главния прокурор. Кой е човекът, който създаде паниката първоначално около КТБ? Главният прокурор – той прати 13 прокурори, те влязоха в банката.Това заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ, в интервю за „Предаването на Карбовски“ по ТВ7.

Услужливо бяха извикани медиите, два часа цяла България гледаше излъчвания как всичко е в банката, след което скромно беше отбелязано, че не са били в банката, а във фирми, свързани с банката. Тук съучастници са и Народна банка, извън всякакво съмнение, с мълчанието си, в първите часове и дни“, обясни още Петков.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - го каза ясно – ако държавата е теглила, държавата е авторът на покушението срещу банката. И този от държавата, който си го е позволил, трябва да бъде поставен по удара на Закона за банките, категоричен беше Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12860 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини