ДАНС получил анонимка срещу Бойко Борисов

  • 29 юни 2014 16:14

  • 13083
  • 0
ДАНС получил анонимка срещу Бойко Борисов
© Булфото

На откритите телефони и имейл на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) е подаден сигнал срещу лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, пише "Дневник".

Сигналът е анонимен. Сигналът е подаден когато вчера в централата бяха главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и директорът на ДАНС Владимир Писанчев.

От няколко дни лидерът на ГЕРБ настоятелно обяснява, че банките са пред фалит и настоява за оставките на министър председателя Пламен Орешарски и финансовия министър Петър Чобанов. Той твърди, че за стабилизиране на банковата система трябва да се вземе заем от 5-6 милиарда лева от Международния валутен фонд (МВФ), с които "да се подпрат бордът и банките".

С днешните арести задържаните в акцията от вчера стават общо петима. Шестият, за когото снощи беше съобщено снощи, всъщност е мъжът от Шумен, заловен по случая с хвърлена граната по банков офис в града. Другите двама арестувани са и Венцислав Ангелов, известен с прякора Чикагото, и мъж по прякор Лицето.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13083 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини