Петър Димитров към ГЕРБ: Управлението ви е комбинация от инат и импровизации

  • 16 септември 2011 09:31

  • 1092
  • 5
Петър Димитров към ГЕРБ: Управлението ви е комбинация от инат и импровизации
© Булфото

Оценката за икономиката ни по абсолютна стойност нараства в сравнение с миналата година.

Това заяви по време на парламентарния контрол икономическият министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в отговор на изказване на депутата на левицата Петър Димитров, че България е слязла с три позиции надолу в световни икономически класации.

Докато при вашето управление България беше последна по абсолютна стойност в ЕС, сега сме пред Румъния и Гърция. По ефективност на пазара на труда се придвижваме с две места напред, а по образование и квалификация с едно. Изллизаме с 4 места нагоре по работа на институциите. Всичко това се дължи на ефективната работа на правителство, което в условия на криза не намали пенсии и заплати и не увеличи данъците.

Не знам откъде черпите самохвалната си енергия - дали от замразените заплати, от корупцията, от избягалите инвеститори, от високите цени. Може би трябва да ви поздравим за падането на България с три места в класациите. Управлението ви е комбинация от инат и импровизации, каза в отговор Петър Димитров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1092 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.09.17 | 09:32

5
И какво толкова умно е казал тоя ..уйчо,че трябва да го четем в новините?
hammerfall

2011.09.17 | 09:31

1
Ноооооооооо умнотии каза, докато беше енергиен министър! Затва беше избран за ЧУК на годината! :D

2011.09.17 | 09:32

4
Това, което е казал е вярно, но да не забравяме, че когато той беше министър на икономиката се изцепи, че: ''цените на храните у нас скачат, понеже чужденци масово идвали да пазаруват у нас''. Пеше, лесно се критикува от страни, ама ти пък с какво беше по-добър ?
398578213тн89

2011.09.17 | 09:32

2
Има много калини, цветя и цветеленки, в гербаджийските градинки. Скоро еснта ще удари и всичко ще попари. Студена сланица ще замрази тяхната лъжица.
ленин

2011.09.17 | 09:32

3
Както си личи по абревиатурата ти си тотално сбъркан, а като прочетем и "творението" - съмнението тотално изчезва! Ммм Виж кво синко - явно нямаш какво да кажеш ,повече не се излагай- помълчи си!"Мълчанието е злато" е казал един много по-умен от теб истински мъж - послушай го!И друг път не се "упражнявай" умствено - другите не сме в предучилищна възраст! Ако искаш изява - бягай в тоалетната ииииииииии с дяснятя ръка.........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини