Кадиев е невъзпитан, според Фандъкова

  • 16 септември 2011 08:13

  • 2058
  • 9
Кадиев е невъзпитан, според Фандъкова
©

Критиките са част от моята работа, аз не се страхувам от тях, те ми помагат. Не ми харесва обаче компроматната война, която се започва. Това, на което залагам, е завършването на моя половин мандат и после излизам в отпуск, за да се съсредоточа върху предизборната си кампания, каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в сутрешния блок на БНТ.

За скандалала около Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и това дали е взел подкуп или не, Фандъкова заяви, че твърдението, че тя е знаела нещо през 2008 година, е направо неистина, нелепо. Всички знаят, че през 2008 година аз се занимавах с образование, култура, спорт, каза кметът на София. Тя определи думите на Кадиев към нея - "Кажи си, Данче", като признак на лошо възпитание.

Аз недоумявам политически сили, които са участвали в процеса, да обвиняват човек, който е открит. Всички нападат почтения човек. За мен това е неприятно, заяви още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. По думите й отговорната позиция е да се постави въпросът и да се сезират отговорните институции, които да се произнесат, а всичко останало е несериозно.

Тя обобщи работа си около ремонтите на софийските улици. По думите й, за нея са важни училищата и детските градини, а не компроматите, които излизат напоследък в публичното пространство.

От 206 година досега около 100 млн. лв. са инвестирани в нови сгради, 10 пъти са се увеличили инвестиците в тази област. Сега се ремонтирани много детски градини и училища. Сега инвестираме около 10 милиона само за ремонти. Инвестициите в инфаструктура и образование - върху тях се гради икономиката, заяви Фандъкова.

40 детски градини са построени през това време, каза тя. Аз не се страхувам да назова проблемите. И хората, които са участвали в замените на няколко панелни апартамента срещу детски градини, сега твърдят, че има недостиг на детски градини. Странно ми е, че хора, които са продавали детски градини, сега твърдят, че ще се справят с недостига на места в София, поясни Фандъкова.

Последната нова сграда (от 20) се строи в момента. Това е устойчив момент на работа, аз залагам на това, заяви кметът на София.

Последвайте канала на

2058 9

Коментари 9

Добави коментар

2011.09.18 | 16:09

4
Кадиев невъзпитан? И това го казва прислугата на най-големия селяндур в държавата - Борисов? Фандъкова, вижда се, че ролята на учителка ти отива повече, отколкото на кмет, какво правиш още там?? Още помним наводнението на околовръстното (за което ако трябва да сме честни е виновен Борисов, ама той тогава се скри, остави те теб да се червиш пред камерите... предполагам това е много възпитано?), още помним лафчето "сняг се сипе на фандъци", за жалост почваме да си припомняме какво е да има цели глутници кучета около блоковете, дупките пък никога не сме ги и забравяли... Само с едни смешни 50-сантиметрови червени лентички по пътищата, незнайно защо наречени "велоалеи" не се отчита успешен мандат.
Гого

2011.09.18 | 16:10

5
Най голямата марионетка на Б.Б и на тебе са ти преброени дните имате само едни голи обещания и нищи повече.
Фъндъкчо

2011.09.18 | 16:10

6
хаххахах мила, май усещаш, че подухва ватъра на промяната и веднага сипеш лъжи само и само някой да се излъже и повярва, да ама не, няма ги тези заблудени овчици продаващи се за по кебабче и бира. Ти която си най-невъзпитаната "кметница" на София за всички времена, сложена на този пост като протеже на Бойко Борисов и милицията му сте едни от най-тъпите същества пъплели някога из България. Отивай си по-скоро и стига си хвърляла прах в очите на хората защото това не е възпитано / ако изобщо знаеш какво значи това /. Колко убиства трябва да станат, за да се сложат едни лампи в тази Борисова градина? Но това не е възпитано да ти се задават подобни въпроси хаххахаха
trunk

2011.09.18 | 16:10

7
Предполагам ,че найстина няма да е възпитано....ако си кажеш всички простотии сътворени от теб под диктатана твоя ментор Борисов
-

2011.09.18 | 16:10

8
Виждам, че тука само спамят заблодени комунистически овце!!!
Гого

2011.09.17 | 09:13

3
Нито комунистите нито Герб са стока и при двата отбора мизерията е пълна!!! Едни и същи хора на политическата сцена и нищо ново. Стандарта на живот не е мръднал а точно обратното движи се стремглаво на долу не се откриват нови работни места икономиката е погребана. Станахме филиал на Капалъ Чарши само търговия а истинския двигател на икономиката е производството!!!
до6

2011.09.16 | 23:21

2
Кой е овца се вижда заблОдения!
май за герб е предвидено

2011.09.16 | 20:04

1
Никоя част от народа ,политическа партия или друга организация ,държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет . чл.1 от конституцията
софиянец( роден и живял в София)

2011.09.18 | 16:13

9
Г-жо Фандъкова, а когато Бойко Борисов Ви нарича Данчето това не е невъзпитано, Вие кмет ли сте или някаква негова любовница?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини