Антоний Гълъбов: Станишев бяга, а БСП е в пълна паника

  • 24 юни 2014 11:34

  • 4760
  • 8
Антоний Гълъбов: Станишев бяга, а БСП е в пълна паника
©

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на бяга, а БСП е в пълна паника.

Това заяви политологът Антоний Гълъбов в коментар на внесената от лидера на социалистическата партия молба в деловодството на Народното събрание за прекратяване на пълномощията му като народен представител. "Същественият въпрос не е толкова в личната кариера на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, аз смятам, че от нея се интересуват само близките му, същественият въпрос е в това, че очевидно БСП се намира в пълна паника, очевидно партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната. Аз се надявам, че заседанието на ИБ ще вземе някакви малко по-смислени и категорични решения, като това би трябвало да означава още до края на днешния ден правителството да подаде оставка“, посочи още Гълъбов в интервю за радио Фокус. Според него, това е единственият начин, по който страната ни може да влезе в една оздравителна процедура на подготовка на предсрочни избори и край на това управление. "Опасявам, че щетите, които това правителство може да нанесе на страната, ще бъдат преодолявани дълго време“, допълни Антоний Гълъбов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4760 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.06.25 | 11:53

8
ГЮРО, ГЮРО, толкова си ПОСТ ГЮРО, ако можеше да се осъзнаеш, щеше да се гръмнеш от срам за това, което говориш.

2014.06.25 | 11:53

7
Сергей-Ходжа първи напусна потъващият кораб наречен Бсп !

2014.06.25 | 11:52

6
Честито българи ! Голяма коалиция от Герб и БСП ви чака ! Плюс ДПС ! Клатене до дупка ! 40 % увеличение на тока ви е осигурено !
атакалъ

2014.06.24 | 18:50

2
турци сте!

2014.06.25 | 11:52

3
Опааа ! Завършва подготовката за прегръдка между БСП и ГЕРБ! Пречката Станишев е махната ! Двете банди се обединяват ! САМО АТАКА е ОПОЗИЦИЯ ! САМО ВОЛЕН е за БЪЛГАРИЯ !
долен СПИДЕРОВ

2014.06.25 | 11:52

5
опппа пак ми дадоха тревица ...да зобкам

2014.06.25 | 11:52

4
ти си плямпало, турски иззедник сидерас, предател!
123

2014.06.24 | 15:14

1
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини