Пеевски: Убиецът вика - дръжте убиеца!

  • 23 юни 2014 15:02

  • 7011
  • 28
Пеевски: Убиецът вика - дръжте убиеца!
© Булфото

"Нямам абсолютно никаква комуникация с лицето Цветан Василев от месеци и това може лесно да се докаже. В момента се прожектира един пошъл турски сериал за отклоняване на вниманието. Крадецът вика дръжте крадеца, или по-скоро "Убиецът вика - дръжте убиеца!". Това заявява депутатът Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на пред агенция ПИК в коментар за информацията от австрийския в. "Дер Щандард", че е пращал заплашителен есемес до Цветан Василев във Виена, заради което австрийската полиция е започнала разследване.

"Василев действа първосигнално, банално. Отклонява обществения фокус от изнесените по медиите факти за източване към свързани с него фирми на КТБ. Става дума за суми от милиард и нещо – както виждате, банката е пред национализация. Вместо да се върне и да даде честно всички отговори тук, пише сценарии за сериалчета във Виена с неговите платени приятелчета клакьори…", казва още Пеевски.

На въпрос кого има предвид като „приятелчета – клакьори” депутатът отговаря: "Става дума за Ернст Гайгер, шеф на 3-и отдел във Федералната криминална полиция на Австрия, близък приятел на международния аферист Барак Алон. Алон, Гайгер и Василев пишат сериали, живеят в сериали, продуцират сериали…"

Пред агенцията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на втори път декларира, че не е пращал заплашителен есемес до Цветан Василев: "...не съм отправял никакви заплахи към Василев, отдавна нямам никакви контакти с него. Няма и да имам."

Депутатът призовава бившия си партньор "да си дойде най-после, стига се е крил като мишка. Да дойде и да каже на българския народ - къде са парите му!"

Запитан дали знае за издадена заповед за ареста ви от виенската полиция и дали е предлагал 5 милиона долара за главата на Василев, Пеевски отговаря: "Това са глупости, как може да ме питате… Клевети, за които трябват доказателства. Никога не е случвало такова нещо, никога не съм предлагал на никого пари за убийство, в главата ми дори не се е раждала такава гнусна идея. Това, което знам е, че Василев се занимава с такива работи…"

На въпрос какво ще предприеме оттук нататък, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на обяснява: "Първо нека ви кажа защо тези клевети излизат точно в „Дер Щандард”. Авторът на статията Маркус Бернат е близък с Василев. Самият Василев се е хвалил по мои сведения, че плаща на този Маркус заплата от 15 000 евро на месец, представяте ли си? Василев се е хвалил, че плаща и на този другия, Гайгер, който е човекът му в австрийската полиция и участва в стъкмяването на тези сценарии. Нека се провери колко често журналистът Маркус Бернат е гостувал на Василев в България, например… Разбирате ли – това са негови служители на заплата!

След малко ще подам сигнал до прокуратурата за набеждаване в престъпление - заговор за убийство, срещу всички гореспоменати лица – Василев, Гайгер, Бернат…

За разлика от Василев аз се доверявам на компетентните органи, и то на компетентните органи в България, и не се занимавам с турски сериали."

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7011 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2014.07.16 | 18:00

28
Този миризлив язовец не става и за чеверме... Толкова е гнусен и отвратителен!!!
\awe

2014.06.25 | 20:11

27
ОРАНГУТАН,марш в джунглата.Хора да се съберем и сами да го изгоним!!!!!!ГНИЛОЧ МИРИЗЛИВ!!!!!

2014.06.25 | 20:10

26
Що не каже какво става с неговият съпартиец Христо Бисеров?

2014.06.25 | 20:10

25
Депутатите от ДПС знаят най-добре, какво е "пошъл турски сериал"!
Бойко ТИКВАТА ,шеф на ГЕРБ,ох,ох,ох!

2014.06.25 | 20:10

24
Аз нъл си откраднах 4 млрда , амъ ощи искъм ! Устафкаааааа ! Устафка вееееее вашта мамаааа ! Само да седнъ в примиерския стол , само да седнъ , мамавишъйба на сичкити ! Уфчари и герберасти само ши има у БГ - то ! Тук таме и по някоя тиква ! Те това ми е мичтата ! Само да нимъболигъза и шъ видити вий ! Бахмааму , чи мъ боли веее ! От ВОЛЕН е, негофта мама !

2014.06.24 | 11:20

23
Този човек явно е много тъп. Бърка австрийските полицаи с нашите. След тези приказки очаквам европейска заповед за арест.

2014.06.24 | 11:20

22
SVINIA BLATSKA TARIKATSKA VRA6TAITE PARITE SAS SVINIATA MAIKA INA4E KUR6UM

2014.06.24 | 11:20

21
Не тормозете маминото прасенце бе хора имайте срам.Подиграва се с цяла България.Кой кой........

2014.06.24 | 11:20

20
Воина за милиардите от Южен поток !!!

2014.06.24 | 11:20

19
Доган си разчиства сметките и пътеките !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини