ГЕРБ: Бедствието ще продължава докато това правителство е на власт

  • 22 юни 2014 09:35

  • 4437
  • 60
ГЕРБ: Бедствието ще продължава докато това правителство е на власт
©

Бедствието се увеличава с всеки изминал ден, в който това правителство е на власт. Дали ще започнем преговори във вторник не зная.

Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. Тези хора нямат доверието на българските граждани, за да ни управляват. Вече се чуват гласове и от Европа срещу тях. Първата стъпка за решаването на проблемите е министър-председателят да подаде оставка, категоричен беше той. Главчев коментира и скандала между Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан Василев. Не е добре за държавата, че двама бизнесмени се карат и това може да рефлектира върху нея. Вече има водовъртеж в банковата система. Надявам се реакцията на БНБ да е положителна и този водовъртеж да бъде спрян. Мерките на централната банка са в правилната посока. Такива неща не сме виждали от 1996 година. Не мога да коментирам дали прокуратурата изпълнява поръчки при този случай. Според мен прокуратурата е една от институциите, които си вършат работата. Всеки върши грешки. Въпросът е грешката да е неволна. Трябва да се поднови дебата дали мястото на прокуратурата е в съдебната власт, обясни Главчев.

ГЕРБ е най-предвидимия политически субект в последните десетилетия. Каквото сме казали, всичко сме изпълнили и не сме излъгали. Ситуацията в момента е много зле. Това управление е по-зле и от първата тройна коалиция. Такива събития не е имало от много време. Историите, че водим преговори за широка коалиция с БСП и ДПС са опити да се дискредитира ГЕРБ. Това са поредните опорни точки. Нашите социалисти не са като тези в Германия. Нека първо да минат изборите, а най-първото условие е Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да подаде оставка. ГЕРБ ще се борим за самостоятелно управление, категоричен беше Главчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4437 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар

2014.06.23 | 19:15

60
Този Главчев е голям главоч ! Война до дупка обяви ТИКВАТА ПРОСТА Борисов и ще падне в нея ! ИЗЛИЗАНЕ НЯМА ! ПРИ БИРАТА този престъпник ! САМО АТАКА !

2014.06.23 | 19:15

59
Ако българите върнат Борисов на власт , след като го принудиха да подаде оставка след провал на управлението на ГЕРБ означава само едно ! НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ДЪРЖАВА !

2014.06.23 | 19:15

58
Всяко управление , ако не изпълнява ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ще бъде продължение на досегашната 25 г. политика на унищожение на българите : ограбване , емиграция , мизерия , безработица , ТУРЦИЗАЦИЯ , циганизация и европедерастия ! САМО АТАКА !
Бойко ТИКВАТА ,шеф на ГЕРБ,ох,ох,ох!

2014.06.23 | 19:15

57
Устафкааа ! Устафка веее вашта мама ! Само да седнъ в примиерския стол , само да седнъ , мамавишъйба на сичкити ! Уфчари и герберасти само ши има у БГ - то ! Тук таме и по някоя тиква ! Те това ми е мичтата ! Само да нимъболигъза и шъ видити вий ! Бахмааму , чи мъ боли веее ! От ВОЛЕН е, негофта мама !
Мао

2014.06.23 | 19:15

56
С тези тънки устни само за пари мислиш и трупаш дивиденти върху нещастието на хората. Всички трябва да се обедините около една и съща цел - все по-пълно задоваляване на нарастващите нужди на населението - това е и основен закон на социализма, а не да работите против народа!!!

2014.06.23 | 19:15

55
Главчев ! Ти си идиот ! СЪД и ЗАТВОР за ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА на ГЕРБ , ЗАЕДНО С ПОРТНИХ ! Организирана ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ПОЧИСТИ КОЧИНАТАТА БЪЛГАРИЯ ! ПРЕМИЕР !

2014.06.23 | 19:15

54
ТИКВАТА Рапон Борисов е за Турция в ЕС , правеше съвместни заседания с правителството на Ердоган , правеше свирки на Доган , сега лапна уйя на Местан ! ДОЛУ този ПРЕДАТЕЛ , АНТИБЪЛГАРИН ! САМО АТАКА и ВОЛЕН !

2014.06.23 | 19:15

53
BOIKO KURVATA &TE POEME ANALNO GLAVATA NA GLAVZO DA GO PREGLEDA GINEROLOGIZNO

2014.06.23 | 19:14

52
Da se napravi zapor na Bankovite Smetki na upravliavastite ot vsi4kite tezi godini i na imotite im, za da se vurne otkradenoto. Da se Zalesiavat Gorite i vuzstanoviat Gradove, sela, putista i t.n.
toti

2014.06.23 | 19:14

51
Аз по античовешко и лошо управление от това на герб не съм преживявал. Не знам какви очи имат да гледат хората и да искат пак властта.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини