ГЕРБ: Чакаме с нетърпение оставката на Пламен Орешарски

  • 18 юни 2014 08:41

  • 1277
  • 2
ГЕРБ: Чакаме с нетърпение оставката на Пламен Орешарски
©

Вчера КСНС трябваше да определи потенциална дата за избори и да се се връчи оставката на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Оставката ще бъде подадена, това е неизбежно, тъй като всички политически сили са за това. Чакаме с нетърпение оставката. ГЕРБ иска избори да се проведат възможно най-скоро. Това каза депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов по БТВ.

Ситуацията е сложна. Една година управление на това мнозинство е вредно за страната и всички го виждаме.

Народното събрание трябваше да одобри провеждането на референдум. БСП промени позицията си за няколко месеца. Вчера видяхме страхът на управляващите да чуят гласа на избирателите. Какво лошо имаше в това българският избирател да реши дали да гласува задължително, коментира Ципов, отхвърлянето на провеждането на  референдум за изборните правила.

Депутатът ор ГЕРБ коментира и конфликта между Певски и Василев: "Дали има или няма война и какво ще се случи между Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан Василев ще преценят компетентните органи. Коментаторите са убедени, че този конфликт е довел до краха на правителството".

Красимир Ципов коментира и дали е възможна конфигурация между БСП и ГЕРБ. "В рамките на този парламент е невъзможно да бъде съставено правителство, подкрепено от БСП и ГЕРБ. След провеждането на избори ще се търси конфигурация, която да помогне на страната. Естественият партньор за нас е Реформаторският блок", коментира Ципов. Той уточни, че ще бъдат проведени консултации.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1277 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.31 | 22:38

2
Защо искате да сте в съюз с едни пропаднали политици като Куневата партия и РБ?Иначе съм за ГЕРБ и се надявам да победят на следващите избори.

2014.06.19 | 17:53

1
Защо отправяте неправилно въпросите? До провеждане на изборите, всичко зависи от Местан! Каквото и да каже, гея и злодея са все надупени!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини