Кадиев: България се върна в началото на '90-те години

  • 17 юни 2014 13:26

  • 3628
  • 3
Кадиев: България се върна в началото на '90-те години
© Булфото

При 5.6% ръст на икономиката, външен дълг от 16% от БВП, бюджетен дефицит от 2%, мислите, че това е България? Не, това е Ирак. Това пише Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в социалната мрежа и споделя, че няма време за губене и затова днес на КСНС трябва да станат ясни датите на изборите и на оставката.

Сега нека погледнем България. Среден ръст под 1% за последните 6 години, външен дълг около 23% от БВП, дефицит вероятно ще надмине 2%, освен ако не замразят заплати, пенсии и бонуси. Парализирани публични системи, липсващи институции, заплахи за убийства, корумпирани политици. Само за няколко месеца България се върна в началото на '90-е години, коментира Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Унищожаваме икономиката си ден след ден - с корупция, политици, пионки, слабо правителство. Продават ни ГЕРБ като най-малкото зло, а те всъщност са от големите злини, пише Кадиев.

Според Кадиев правителството на Орешарски е пълен провал. И се аргументира с това, че е проявило безхарактерност, безидейност, никакви реформи.

Надявам се днешното заседание на КСНС да даде ясна времева перспектива как се развива ситуацията и кога се подава оставка от Министерски съвет, кога се разпуска парламента, кога са изборите. Няма време. Трябва да излезем от настоящата агония на връщане с 20 години назад. И да продължим напред, завършва Кадиев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3628 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Една година къде беше ?

2014.06.24 | 20:59

3
Кадиев ти къде беше ? Не ни ли върна и ти с твоята подкрепа за Орешарски ?

2014.06.24 | 20:59

2
Не може да сме се върнали, защото не сме мръднали и на йота оттогава.
rossen4i4o

2014.06.18 | 17:53

1
и къде е това напред ? пак обещания за светло бъдеще и мизерно заплащане на труда ? нима си мислите че като четете морал на бизнес-милиционерите Те ще станат по малко крадливи ? или с общи приказки на маса ще спрете корупцията ? ВАС ви интересува да обирате / по закон / Народа , да крещите за дисциплина и подчинение и да договаряте / скрито покрито / сделки с уж държавна собственост

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини