Дайнов: Разпада се моделът на договорките

  • 17 юни 2014 09:38

  • 2296
  • 3
Дайнов: Разпада се моделът на договорките
© Булфото

Свидетели сме на бавното разпадане на модела на договорките кой с кого и как управлява. Не може да продължава това при демократично управление. Или политиката побеждава властта, или продължава тази мъгла. Изборите трябва да са максимално бързо, но системата се опъва, коментира политологът Евгений Дайнов в сутрешния блок на БТВ.

Политиците са се засилили по един опасен наклон, имам предвид случващото се покрай проекта „Южен поток”, коментира ситуацията журналистът Росен Босев. Има война, която тече в имотния регистър, свързана с „Булгартабак”, коментира Босев конфликтът Пеевски – Василев.

Едва ли някой е наясно какво има да се преразпредели. Според мен има и други банки с подобни взаимоотношения. Важното в случая е, че прокуратурата вместо да е защитник на народа се превръща в маша, каза журналистът Огнян Стефанов. И БСП и правителството отдавна са мъртви, обаче още никой не им го е казал. Те днес ще участват в един разпад, нищо друго, коментира той свикването на КСНС.

Вероятно хората ги ненавиждат, но не са и малко хората, които си мечтаят да са на тяхно място, каза Стефанов в коментар по повод пристигането на политиците преди КСНС при президента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2296 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.06.17 | 22:07

3
NECHT KONKRETNO MOLYA-STIGA KLICHETA I TAPIZMI

2014.06.17 | 22:07

1
Каква мъгла , бе европедераст ?! ВСИЧКО е ЯСНО ! БСП и ГЕРБ и ДПС са мафии ! Трябва да изчезнат , защото са клонирани от уродливата част на БКП ! ВЛАСТТА на АТАКАААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР по пътя на възраждането на България !
долен СПИДЕРОВ

2014.06.17 | 22:07

2
БОКЛУК НАПУШЕН ...ЛАЙНЯН БЕЗРАБОТЕН

Добави коментар

Водещи новини