Менда Стоянова: Общественият съвет е креатура на Манолова

  • 12 юни 2014 11:08

  • 2195
  • 2
Менда Стоянова: Общественият съвет е креатура на Манолова
© Булфото

На заседанието на комисията за обществените организации, която е ръководена от Мая Манолова, редовно присъства т.нар. Обществен съвет, в който членуват т.нар. обществени организации.

Бих нарекла този Обществен съвет креатура на г-жа Мая Манолова, защото нито един дебат в тази комисия не се провежда без изрични предварителни указания на това как Общественият съвет да даде своето становище, заяви на брифинг в парламента депутатът от ПГ на ГЕРБ Менда Стоянова, цитирана от „Фокус”.

Стигна се дотам, по думите й, че въпросните представители на гражданските организации достигнаха до арогантност в своите изказвания, до това, че г-н Близнашки – професор по конституционно право – е некомпетентен по отношение на Конституцията, до това, че трябва да се прави експертиза на подписите.

Всичко това е едногодишната практика на тази комисия – креатура на г-жа Мая Манолова”, отсече Стоянова.

Последвайте канала на

2195 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПЕТЪРЧО

2014.06.12 | 19:08

1
Както изглежда , скоро ще се возиш на волска каруца.!!! Мног повече ще ти подхожда!!!

2014.06.12 | 19:08

2
Петърчо, тъпанарино, скоро те ще увиснеш без пицата и биричката, защото работодателите ти ги чака мрачно бъдеще. А и теб покрай тях. Харата ви заплюха със сочен зелен сопол между очите. И теб, труженико в това число. Една от причините си ти лично и другата просташка папблач, която пее във вашия хор. Отблъскващи сте, като некъпана мръсна миризлива жена със сплъстени коси. И очаквате уважение. И очаквате подкрепа. Кок бе момче? Как да стане?

Добави коментар

Водещи новини