Нинова: Ще защитя екипа си

  • 11 юни 2014 18:34

  • 2817
  • 8
Нинова: Ще защитя екипа си
©

Оставката ми е за поста зам.-председател на ПГ БСП. Така разбирам правенето на политика и носенето на отговорност. Всеки от вътрешните екипи трябва да понесе подобна отговорност. Очаквам цялото ръководство на БСП да подаде оставка и да бъде избрано ново. Лидерът Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не трябва да подава оставка. Това каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването "Още от деня" по БНТ.

Чух много критики от съпартийци, но те няма да ме разколебаят. Аз не напускам БСП, ще работя двойно и тройно, защото задачата ни е по-трудна. Не оставам за заплата - оставам в парламента, за да защитавам позицията ни за социалната политика и да си довърша работата. Аз работих с екип от хора, които си вършиха съвестно работата и няма да позволя да им падне косъм от главата, категорична е Нинова.

Нинова коментира, че оставките им на нея и на Кадиев са подадени с различни мотиви. "Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в има принципни различия с ръководството на партията. Мотивите му за подаване на оставка са коренно различни. Моята оставка е жест, а неговата е заради принципно несъгласие. Той не умее, когато групата вземе друго решение, да се подчини на общата позиция, аз мога", обясни Нинова.

Не знам защо настъпи разривът с ДПС, не съм участник в тези разговори. Изпадаме обаче от едната крайност в другата - от коректност към пълно отрицание и изхвърляне на ДПС като партньор. Мисля, че това е излишно, трябва ясни правила на партньорство, ако трябва и писмени, каза мнението си тя.

Нинова добави, че е видяла план, който й е бил показан от лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, според който е възможно да има избори дори през юли. Но бившият зам.-председател на ПГ на БСП се обяви за избори през септември.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2817 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.06.12 | 09:20

8
Видяхме ги ВСИЧКИТЕ начело с ТИКВАТА ПРОСТА Борисов какво представляват за тия 24 г. ! НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,Куневски к,урвета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!
007

2014.06.12 | 07:17

4
БАТАКА

2014.06.12 | 09:11

7
Всяко управление , ако не изпълнява ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ще бъде продължение на досегашната 25 г. политика на унищожение на българите : ограбване , емиграция , мизерия , безработица , ТУРЦИЗАЦИЯ , циганизация и европедерастия ! САМО АТАКА !САМО ВОЛЕН !

2014.06.12 | 09:11

6
Хора осъзнайте се! Защо трябва вие да се махате? Червените свини да хващат влака за Сибир. Безродншциииии!
Todor

2014.06.12 | 09:11

5
А, Тиквата , какъв е !

2014.06.12 | 01:07

1
КУРнелийо късно са усети. Ако и сега ни излъжете имигрирам, а вие си мрете тука сами в кочината червени свини!

2014.06.12 | 01:07

3
opitwat se ako i toq pat ni izlajat i az idvam s teb nqmam poveche rabota tuk

2014.06.12 | 01:07

2
КУРнелийо късно са усети. Ако и сега ни излъжете емигрирам, а вие си мрете тука сами в кочината червени свини!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини