Цветанов бил единственият, който желаел победата на Плевнелиев

  • 14 септември 2011 10:37

  • 1655
  • 0
Цветанов бил единственият, който желаел победата на Плевнелиев
© Булфото

Аз съм единственият може би, който най-много и силно желае победата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на въпрос за това – дали не работи срещу Плевнелиев, като е изкарал информация за подкупа.

Цветанов попита – защо общинските съветници от София, които в момента се опитват да правят компромати, не са инициирали проверки в общинските предприятия при положение, че именно съветниците избират ръководствата им. По думите на Цветанов – Плевнелиев е изключително почтен, честен човек, който е успял, въпреки всичко, което му се е стоварило.

„Трябва да отдадем нужното на качествата на кандидат-президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и като човек, и като професионалист, и като човек, който е представлявал европейския бизнес в България и е управлявал европейски пари”, каза Цветанов.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства на отбелязването на професионалния празник на служителите на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”. Празникът започна с полагане на венци пред паметника на Незнайния воин. На церемонията присъства премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

1655 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини