Румен Петков: Вот през лятото няма да бъде полезен за обществото

  • 10 юни 2014 15:43

  • 2046
  • 3
Румен Петков: Вот през лятото няма да бъде полезен за обществото
© Булфото

Предсрочни парламентарни избори през лятото ще обслужват купувачите на гласове. Това прогнозира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в Плевен на пресконференция на АБВ, цитиран от "Дарик".

Петков изтъкна, че тогава е отпускарския период и е невъзможно да бъде организирана смислена предизборна кампания, която да достигне до повече хора и да ги мобилизира да гласуват. "Аз мисля, че "избори веднага" не е добро решение - то ще донесе ново отвращение на хората към политиците и ще бъде в интерес само на Сергей Станишев", добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той е убеден, че подобен вот няма да бъде полезен и оздравителен за обществото като цяло, ще се отрази неблагоприятно на политическата система и на българските институции.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в най-доброто време за избори е октомври-ноември, но прогнозира, че може да се стигне до предсрочен вот още през септември. Петков е скептичен, че сегашното Народно събрание ще може да се произнесе за задължителното гласуване. "Този парламент няма да постигне консенсус по задължителното гласуване, бе категоричен политикът. Според него обаче сегашните депутати трябва да нанесат промени в законодателството, за да премахнат "узаконяването на купуването на гласове чрез наблюдатели" и "ясно да поставят в закона възможността за мажоритарен вот".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е убеден, че "трябва пред скоби да се постави и въпросът за бюджета", както и да не се приема новият закон за МВР, който щял да деморализира системата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2046 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Поля

2014.06.11 | 07:24

3
Юли месец не е подходящо време за гласуване, защото само пенсионерите и циганите биха гласували активно по това време на годината.
Az

2014.06.10 | 21:34

2
Както съм казвал този освен да плюе и да пие друго не може. Ето докъде води злобата. До вчера ревеше за избори, сега реве защо да има скорошни избори.

2014.06.10 | 18:17

1
А кой го е еня за обществото??

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини