Орешарски на "Позитано", мълчи за оставката (видео)

  • 10 юни 2014 14:09

  • 3987
  • 4
Орешарски на "Позитано", мълчи за оставката (видео)
© Булфото (архив)

Малко преди 14.00 ч. на "Позитано" 20 започнаха да пристигат участници в Националния съвет на БСП, на който се очаква социалистите да вземат решение за съдбата на кабинета "Орешарски" и евентуална дата за предсрочни парламентарни избори.

На влизане председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и зам.-парламентарният шеф Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на отказаха да отговарят на журналистически въпроси. За пореден път мълчание запази и премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, попитан ще подаде ли оставка и ако да, кога.

Около централата на БСП мерките за сигурност са засилени, предаде репортер на Novini.bg.

В същото време екип на "Господари на ефира" очаква лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, за да му връчи "Златен скункс".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3987 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.06.11 | 08:47

4
Най-тъпия 'експерт', карикатура жалка, ще подадеш!

2014.06.11 | 08:47

3
" В Русия съм , в Русия съм -- на инструктаж съм "" . След като ги изигра с Южен поток червените кърлежи да очакват "чистачите " да се появят в близките месеци , а междувременно да си върнат получените авансово комисионни !!

2014.06.11 | 00:46

2
Чакайте Орешарски да пусне кокала, но никога няма да се случи това. Не еднократно е заявявал, че няма да си подава оставката докато има подкрепа. Щом БСП, ДПС и Атака ще го подкрепят за вота на недоверие, никой не може да го накара да си подаде оставка.
УСПЕХ СЕРГЕЙ

2014.06.11 | 00:45

1
УСПЕХ СЕРГЕЙ ! САМО ТИ МОЖЕШ ДА СЛОЖИШ КРЪСТА ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НА СТОЛЕТНИЦАТА. ДОСЕГА ГО ПРАВИШ УСПЕШНО. ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА И СКОРО ПАРТИЯТА ЩЕ СЕ СПОМИНА. УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини