Антон Кутев: БСП ще спечели изборите

  • 13 септември 2011 07:58

  • 1317
  • 2
Антон Кутев: БСП ще спечели изборите
©

"Пет човека гласуваха за Близнашки, 60 – за Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в двамата бяха кандидати за вицепрезидент. Може би затова Близнашки е против кандидатурата на Данаилов", каза Антон Кутев от БСП в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Георги Близнашки няма да бъде принуден да напусне партията, както Божидар Димитров все още е член на БСП", заяви Антон Кутев.

По думите му БСП ще спечели категорично изборите. "За мен е безспорно, че Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и Ивайло Калфин могат да спрат монополизирането на властта в страната от ГЕРБ", заяви Кутев.

Той уточни, че от месец обикаля страната и е разбрал, че хората обичат Калфин и е сигурен, че това е перфектния избор на БСП. "Това, че Калфин не е член на БСП, не вреди на партията, тази тема вече сме я говорили", каза още Кутев

"За мен съвременната демокрация има един сериозен проблем - едно е да спечелиш избори, друго е да управляваш след това. Данаилов е идеален за спечелване на избори, а Калфин е много добър управленец", добави той.

По думите му промяна в ръководството на партията ще има, независимо от резултатите на изборите. "Смятам, че да избирам между Първанов и Станишев за лидер на партията, зависи от резултатите на изборите. След Тодор Живков, Станишев е човекът, стоял най-дълго начело на партията", зави Кутев.

Последвайте канала на

1317 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
xa xa

2013.10.16 | 20:45

2
xa xa xa..... tova e vitca na denia, bravo bezdarnik, bravo!!!!!
владо

2013.10.16 | 20:44

1
Тоя само като му видиш физиономията и ти става гнус , а и като го чуеш ти призлява!Типично по комунистически - тъпоумно,закостенало и загнило изказване - но ние ще те разберем - ти толково си можеш

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини