Радан Кънев: Това е сериозен първи успех, но не е победа

  • 26 май 2014 07:53

  • 1890
  • 4
Радан Кънев: Това е сериозен първи успех, но не е победа
©

Много силно впечатление направи натрапчивото изказване на Станишев и на Местан, за  това че не е сигурно, че Реформаторският блок преминава. Това коментира Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от Реформаторския блок коментира в студиото на БТВ.

Не беше грешка поставянето на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 на първо място. Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, който е втори в листата, също има сериозна преференция.

Това е сериозен първи успех, но в никакъв случай не е победа, заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Това, което имаме като гласове по градове показва, че Реформаторският блок е нова политическа формация. Демографията на Реформаторския блок се е отключила за децата и внуците.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1890 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
българин

2014.05.27 | 11:23

4
Като сме се докарали дотам, че освен Реформаторския блок, другите "партии" са с ръководство от по 100% съветски комунисти, така ще е. Хубов-лош, пак с комунисти като Пръмова-Кунева, ръководството на Реформаторският блок ПОНЕ НЕ СА 100% комунисти. А аз съм с двете ръце и краката за АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ в България. Ама, май, осен мен, за са само стотина души около Георги Жеков (ако още не са го усмъртили комунистите).
БЪЛГАРКА

2014.05.27 | 11:22

2
Не гласувах за Вас точно заради другарката Кунева-Пръмова... и много още като мен биха гласували за Вас ако нея я нямаше , тя е минус за Вас не плюс

2014.05.27 | 11:22

3
Българке, ами то имаше преференция на бюлетината, ако не си забелязала, но може и да е било малко над възможностите ти това. Така че Кунева не може да ти послужи за оправдание. За по-глупавичките затова има и други партии, не се кахъри, че не си гласувала за РБ! :)

2014.05.26 | 22:48

1
Още по времето на Иван Костов се разбра, че тогавашния СДС изгуби доверието на хората именно заради приемането на комунисти в редиците си. Докато не се създаде партия БЕЗ КОМУНИСТИ ще се въртим в омагьосан кръг. А Радан Кънев под ръка с другарката Пръмова (Кунева) показа ясно, че за никаква реформа не може да става дума. Основният въпрос остава - за или против комунизма. И докато не се създаде антиболшевишка партия няма да помръднем напред. Иначе всички ''нови'' формации са поредните проекти на БКП + ДС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини