Обявяват вицето на Калфин

  • 12 септември 2011 08:28

  • 825
  • 1
Обявяват вицето на Калфин
©

Националният съвет на БСП днес ще избере кандидата на партията за вицепрезидент. Името на подгласника на червения кандидат-президент Ивайло Калфин ще стане ясно на днешния пленум на социалистите. От “Позитано” 20 подсказват, че инициалите му са М. М.

Това стеснява избора до двама червени депутати и юристи - Михаил Миков и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Сред кандидатите бяха още Меглена Плугчиева, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, проф. Андрей Пантев, Весела Лечева.

Ръководството на БСП ще утвърди днес и номинирани от общинските партийни конференции кандидати на партията за кметове на общини, както и програма за действие "Избори 2011" за периода септември-октомври.

След около седмица пък кандидатът за кмет на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в ще представи своя екип. В него ще бъде Мария Кръстева, бивш директор на дирекция „Отпадъци” в МОСВ. С нея Кадиев ще отпътува на 19 и 20 септември за среща с кмета на Брюксел и еврокомисари. Една от темите, които ще бъдат обсъждани, е за завода за битови отпадъци на София.

Последвайте канала на

825 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бкп

2011.09.12 | 19:13

1
жалко за Калфин, що-годе свестен и интелегентен човек, но - даде си г.з. на столетницата, срамно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини