Марин Райков: Няма интрига в отменената среща Орешарски-Ренци

  • 22 май 2014 16:57

  • 1588
  • 4
Марин Райков: Няма интрига в отменената среща Орешарски-Ренци
© Булфото

Причините, поради която италианският премиер Матео РенциМатео Ренци Матео Ренци италиански политик. Ренци е роден на 11 януари 1975 г. във Флоренция. Задръшва е отложил планираната за днес среща с българския си колега Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в Рим, са изцяло вътрешнополитически. Това заяви българският посланик в Италия Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май.

Българският посланик в Рим Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май категорично заяви, че в отменената среща на двамата премиери няма никаква сензация или интрига, а става дума за чисто институционални причини, които са вътрешноиталиански, и които той не може да коментира, предаде БНР. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май обясни, че днес са заключителните митинги на основните политически партии в Италия и тези институционални причини доведоха до тази молба от италианска страна за това отлагане. Няма отмяна на визитата на министър-председателя. Министър-председателят ще посети Италия на 28-и и ще извърши практически две паралелни визити. Едната - във Ватикана и другата - в Италия.

Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май заяви при посрещане на българската делегация в Рим, че посолството е било предупредено с извинение в такава ситуация от италианската страна в последния момент, но ясно подчерта, че няма никакво политическо послание с това отлагане с няколко дена на визитата на министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Отношенията ни с Италия са достатъчно близки, за да може едната страна да прояви разбиране, когато се отправи такава молба за отлагане с няколко дена на една планирана среща. Тя ще се състои и ще протече по най-добрия възможен начин, заключи българският посланик в Рим Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май.

Делегацията ни в Рим се води от вицепремиера по инвестиционното развитие Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София.. В делегацията е и външният министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, и представители на български бизнес организации.

Следобед вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. ще проведе работна среща с президента на най-голямата и влиятелна бизнес организация - всеобщата конфедерация на италианската индустрия Джорджо Скуинци. В програмата е предвидено и поклонение пред паметника на Иван Вазов и посещение на църквата "Свети Павел". Вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. ще се срещне в посолството ни в Рим с представители на българската общност - среща, която е традиционна в навечерието на Деня на славянската писменост и култура 24-ти май.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1588 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.23 | 13:58

4
НЯМА ИНТРИГА, ПРОСТО ЕВРОПА НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ОРЕШАРСКИ.
аут

2014.05.23 | 13:58

3
немогат да го понасят марионетковия орех,мадалото на гея.....
bashas

2014.05.23 | 13:58

2
орешарски орешарски..... на човек не те мяза, боклуко... никой не те иска никъде. Защо се натискаш, нещо не ми е ясно. Отивай да коленичиш на доган, поне ще има близнеш нещо, че даже и да го подъвчиш. И без това за друго не ставаш!

2014.05.23 | 13:58

1
a toia koga 6te vle3e v 3atvora

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини