Мария Капон се включи в президентската надпревара

  • 10 септември 2011 14:31

  • 3468
  • 5
Мария Капон се включи в президентската надпревара
©

Председателят на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност ще се кандидатира за президент.

Кой ще е кандидатът за вицепрезидент на партията ще стане ясно в понеделник, когато ще бъде направена регистрацията в Централната избирателна комисия, съобщи БНР. Капон заяви, че безучастното дърпане настрани дава шанс на крадливи и самовлюбени хора, които злоупотребяват не само с настоящето и с бъдещето на народа и се кандидатира защото отказва пасивно да наблюдава това.

При представянето на Мария Капон за кандидат президент присъстваха независимите депутати Касим Дал и Корман Исмаилов, които бяха изключени от ДПС заради публично обявените им различия с политиката на Ахмед Доган и начинът, по който се управлява партията.

Макар че на един от представените предизборни плакати Капон и Дал са заедно, днес и двамата отново отрекоха, че Касим Дал ще е кандидатът за вицепрезидент на Единната народна партия. Посочиха, че ще работят заедно за дългосрочна политика.

Мария Капон беше депутат в предишното Народно събрание. Председател е на Единната народна партия от средата на февруари 2008 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3468 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.09.13 | 08:50

5
Мария Капон е един от малкото политици, които реално правят нещо полезно за хората, само в качеството си на депутат, въпреки, че няма властта на член на управляващата върхушка. Бих желала точно тя да е следващия президент на България, но за съжаление това няма да се случи ! Ние губим !!! А тези, които дават съвети за външният и вид ще попитам защо не посъветвате пудела Рошко да порасне малко, че като ходи, тревата го гъделичка по семенните торбички и се хили неадекватно ?
dor4eto4

2011.09.13 | 08:49

4
Абе хора престанете да обсъждате хората, като сте толкова критични защо не си покажете вашите снимки да ви видим колко ви е покрито самочувствието!!!
ДО NOVINI.BG - ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!

2011.09.11 | 14:04

3
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМЕ СПРЕТЕ С ТАЗИ ДОЛНА ЖУРНАЛИСТИКА! ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР БЪЛВАТЕ ПРОПАГАНДАТА НА ГЕРБ! КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЕТЕ БСП И КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА?!?! НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СВАЛЯМЕ САЙТА ВИ,НО АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ! АКО УТРЕ ОТНОВО ОТРАЗЯВАТЕ НОВИНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ЗАПОЧНЕ АТАКА СРЕЩУ САЙТА ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИЗЪМ!!! ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!
marvelis

2011.09.11 | 12:53

2
1. Да си сложи актуална снимка ,а не от преди 15-20 г!!! 2. Защо не си седне по-здраво на широката седалищна част и да не мъти водата на изборите, играейки под друга свирка! 3.Вече видяхме възможностите и като политик, ама явно не си е напълнила "гушата" максимално, каквото е желанието и!
govedarov

2011.09.11 | 09:41

1
marii4e napravi edna dietka maina ta da razkarash toq svinski face ot snimkite hahahhaha

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини