Кадиев: Ще има червена София

  • 09 септември 2011 20:39

  • 2685
  • 20
Кадиев: Ще има червена София
© Булфото

Отбелязването на 9 септември 1944 г. от левицата продължава в ресторант „Форум” на НДК. Кандидатът на БСП за кмет на София Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в пожела крепко здраве на всички гости.

„Ще ви обещая една сериозна тежка истинска битка”, каза Кадиев. „Ние можем да спечелим София. Обещавам ви много труд, пот, кръв, битка и накрая ще има червена София. Нека на 23 октомври на първи тур да се поздравим с победа”, каза още кандидатът за кмет. Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на посочи, че левицата винаги е била в крак с времето, макар че много често е обвинявана, че партията е стара и немощна.

Залогът на тези избори е бъдещето на България, каза Станишев.

„Имаме мисия – да спрем конфронтацинното, арогантно поведение на ГЕРБ и техния повод да смажат всичко в държавата заради техните кланови, групови интереси. От това дали ние ще успеем, ще зависи дали България ще продължи да затъва или ще пребори апатията и страха, които обземат много хора. За мен това е мисия и няма друга политическа организация, която да спре това, което се случва в България. Затова е много важно на тези избори да покажем сила – нашите кандидати, с които да спечелим доверието на хората”, каза още Станишев. На събитието прозвуча музика, характерна за 9 септември.

Последвайте канала на

2685 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
а

2011.09.10 | 20:53

9
Другари от БСП на 23 октомври ще спечелите 2 яйца и един морков да ги дадете на вашия лидер-гей.
ЧОВЕК ОТ СЕЛО

2013.05.24 | 18:35

20
ПОЖЕЛАВАШ НИ ВАШИЯ РАЗГРОМ,ДРУГАРЮ СЕДЕСАР ,НО ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,ЗАЩОТО ВИЕ КРАДОХТЕ И РАЗБИВАХТЕ ВСИЧКО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.В СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НЯМА ТАКИВА КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ.ТЯ САМО Е СЪЗДАВАЛА БЛАГА , А НЕ Е РУШАЛА. И В ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ХОРАТА ПАК ПОЧУСТВАХА ПРИСЪСТВИЕТО НА БСП ЧРЕЗ ДВОЙНО УВЕЛИЧЕНИТЕ ЗАПЛАТИ ,ПЕНСИИ,НАМАЛЕНА БЕЗРАБОТИЦА И ОЩЕ МНОГО НЕЩА. ТОЧНО ОБРАТНОТО-ДЕСНИТЕ САМО ЛАПАТ И НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА.ТАКИВА СА И ГЕРБ!
kinesiotapebg.eu

2011.10.27 | 13:46

19
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
До1

2011.10.27 | 13:46

18
ТИ ИДИОТ ЛИ СИ МАЙКА ТИ ДА ЕБА
xxx

2011.10.27 | 13:46

17
ЧЕРВЕНА СОФИЯ? НИКОГА ВЕЧЕ!
1

2011.10.27 | 13:45

16
ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНАТА ФЛАНеЕЛКА2011/2012 на WW W.ORIGIN ALNI.BE !
владо

2011.09.10 | 20:41

2
Прекалено много си вярваш - 2 пъти вече не успя - ти си неудачник! Няма да успееш пак- не си лош човек,просто си в неподходящата партийка - ретроградна ,крадлива ,манипулативна - тъй че нямаш шанс! Комунизма отдавна си отиде - сори ,но нямаш шанс!
айдук

2011.09.19 | 09:11

15
Ма и той е от същата мая комунистическа крадлива. Жена му по времето на тройната коалиция,, тяхното управление,, изведнаж направи фирма и започнада препродава ток от ,,Козлодуй,,
MmM

2011.09.19 | 09:11

14
"Кадиев: Ще има червена София" Във мокрите сънища на майка ти може би...
Провалилият се социализъм

2011.09.18 | 20:20

13
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
Що е социализъм?

2011.09.12 | 02:35

12
Банда полуграмотни крадци,обясняват на стадо глупаци как ще ги оправят.............отзад!Като последните са щастливи от това.

2011.09.12 | 02:35

11
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини