Спрягат Михаил Миков за вице на Калфин

  • 09 септември 2011 09:57

  • 1763
  • 11
Спрягат Михаил Миков за вице на Калфин
© Булфото

Депутатът Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно е сред най-обсъжданите имена за вицепрезидент на левицата, информира "24 часа".

Идеята била той да е достоен съперник на кандидата за вице на ГЕРБ Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. От Миков очаквали да опонира професионално на Попова в дебатите за реформата в правосъдната ни система. Освен това е и изявена партийна фигура, която може да консолидира членовете.

Такива разговори с мен не са водени, каза снощи Миков, който бе открит във Видин на ромски етнофестивал. Бившият вътрешен министър бе сред номинираните и за президент на БСП.

Още двама кандидати за вице на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска изплуваха вчера - на ген.Михо Михов и на бизнесмена Георги Гергов. Генералът е бил лансиран от близки до Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Михов е в инициативния комитет на президентския проект АБВ. Никой не е водил разговори с мен, нито аз проявявам активност по темата, коментира ген. Михов.

Бизнесменът Георги Гергов също бе номиниран за президент и дори стигна до финалното гласуване. Тогава обаче изненадващо си направи отвод на пленума, който избра Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска за кандидат.

“Нормално и напълно логично е един от 36-те номинирани от социалистите за президент да е кандидат за вицепрезидент, но с мен никой не е говорил по въпроса”, заяви и Георги Гергов.

В момента предложения за вицепрезидент са отправени към депутатките Корнелия Нинова и Миглена Плугчиева, а личните предпочитания на Калфин били за бизнесмена Петър Кънев. Предстоят разговори и с Весела Лечева.

В понеделник пленумът ще избира от трима номинирани кой да е кандидатът за вице.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1763 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2011.09.26 | 11:47

11
Миков- професионалист ? Ха-ха-ха....Нещо да се е случило във вътрешното министерство докато беше министър на вътр.работи освен че открадна доста пари уж за компютри...Не ставайте за пореден път смешни...Аз не съм от никоя партия но Миков професионалист...Затова за 20 год. нищо не направихте за българите...освен за себе си,защото освен лъжци сте и професионални крадци!

2011.09.13 | 23:34

10
Абе незнам Герб дали са разбойници,защото аз съм безпартийна и с ръка на сърцето казвам,че предишните преди Герб бяха баш разбойниците,защото като погледна от тяхните палати по-големи няма и джиповете си ги сменят всяка година и вили по балкана и по морето имат и то не вили ами дворци...Така че колкото до разбойниците да не говорим....

2011.09.13 | 23:34

9
Popitaite v rodniat grad na Mikov,Kula shto za 4ovek e,kade liveiat roditelite mu,otbiva li se pri tiah. Mislia,4e 4ovek koito e ostavil roditelite si da jiveiat v palna mizeria i ne go e grija za tiah shte se griji li za RODINATA. Da ne govorim,4e izvestnite kriminalni lica v Kula si praviat kakvoto iskat i policiata ne smee da gi spre dori za proverka,zashtoto se strahuvat ot Mikov. KOMUNIZAMA E OPASEN ! ! !
kinesiotapebg.eu

2011.09.13 | 23:34

8
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
NOVINI.BG

2011.09.13 | 23:33

7
МОЛЯ ЕКИПА НА НОВИНИ.БГ ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ГРАЖДАНИТЕ С СТАТИИ КОЛКО Е ГОТИН БОЙКО И КОЛКО Е ЛОШ КАЛФИН!!! АКО НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ - ТО С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!

2011.09.09 | 12:38

6
Миков- професионалист ? Ха-ха-ха....Нещо да се е случило във вътрешното министерство докато беше министър на вътр.работи освен че открадна доста пари уж за компютри...Не ставайте за пореден път смешни...Аз не съм от никоя партия но Миков професионалист...Затова за 20 год. нищо не направихте за българите...освен за себе си,защото освен лъжци сте и професионални крадци!
хаахах

2011.09.09 | 12:34

5
КАЖИ МИ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛИСТ ОТ ПП ГЕЙБ! ГЕЙБ ТАКА СА СЕ НАПЪЛНИЛИ С ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,ЧЕ ПРОФЕСИОНАЛНО НИ ОТКРАДНАХА БУЛГАРТАБАК!

2011.09.09 | 12:33

4
Е това е една от най-големите грешки на БСП.Те нямат някакви доказали се професионалисти,на които българите да вярват че за каквото и да се захванат ще го свършат.Те издигат хора които са се доказали като комунисти и нищо друго. Миков като вътр.министър беше един абсолютно безличен и не направи нищо с което да помогне за стабилно общество и просперитет на България.носеше се по течението,бандитизма си се вихреше ненаказано и нищо добро за народа не се случи.А на всичко отгоре има и сериозен говорен дефект.Нима ще ни карат да гласуваме както на времето за един селски тарикат-Живко само защото е доказъл се комунист? И това ако са качествата на една партия която непрекъснато ругае другите че им липсвало интелект и ако това са кандидатите ,които ще се борят срещу Плевнелиев,който първо се е доказал като професионалист и е много интелигентен и умен човек,просто забравете! Миков е толкова и злобен и нападателен на всичко отгоре...Кауза пердута!

2011.09.09 | 12:33

2
И в какво се е доказал Плевнелиев? Освен в полулегалния трансфер на български работници за Германия. И кой го познава в Европата? Да не говорим по-далеч от нея.
владо

2011.09.09 | 12:33

3
Егати вицето - то по зле и от кандидатчето Калфин? Разправят ,че другите нямали кадри , а тяхните от 100 год.все едни и същи и жалкото е ,че за нищо не стават?! Михов е суперкадатура,така гласуващите за БСП ще са още по-малко!Ако въобще има - ще падна от смях - до хърбела-щърбел ха-ха-ха!

2011.09.09 | 12:27

1
Миков е отличен юрист. Освен другото преподава в Юридическия факултет на СУ "Климент Охридски". Напълно става за вицепрезидент. Дано го номинират!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини