Борисов: Утре внасяме вота на недоверие

  • 15 май 2014 18:40

  • 3178
  • 33
Борисов: Утре внасяме вота на недоверие
©

Управляващите вече фалираха държавата. Дано все пак я оставят в някакво състояние, за да можем, както предишния път, да я  възстановим за около година, и да тръгнем пак напред.

Това заяви в Плевен председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съобщава пресцентърът на партията. Той е категоричен, че управляващите са узурпирали властта след метеж. "Имаше една песен или стихотворение: Първите паднаха в кърви, последните станаха първи, това е на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на работата. Победените управляват държавата и затова така управляват", посочи Борисов. Той припомни, че след спирането на европейските фондове при предишната тройна коалиция на тогавашния финансов министър Орешарски, на "батко и братко", на правителството на ГЕРБ е била нужна около година, за да пусне отново европейското финансиране.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г потвърди, че партията ще внесе вота на недоверие срещу правителството утре. "Утре, както сме казали. Това е другата глупост, която многоуважаемата госпожа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, е казала. Какво общо има българският парламент и работата с европейските избори? За да не работи парламентът и да ходят на мероприятия. Ние не можем да разберем Станишев какъв е? Водач ли е? В Брюксел ли ще ходи? Тук ли ще стои?", коментира още той. Според него на Станишев все нещо му пречи. "Той, ако беше мъж, щеше да стане премиер, нямаше да бута Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да му вади кестените от огъня, не да дезертира и да става евродепутат. По думите му Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е стигнала до глупостта да изрече, че ГЕРБ се ръководи от опорни точки на Прокопиев. "Понеже вече няма как да направят Костинбродска афера, няма как да направят нещо, защото са управляващи, слагат ни някакви опорни точки. Вторият в листата след Станишев, Курумбашев, имащ водещо място в листата на БСП, Прокопиев му е кум. Какво общо ние имаме с Прокопиев?", попита Борисов. 

Според него Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на е "един обикновен пощальон". Той е превърнал българското правителство и министъра, в един пощальон. "Да носи документи до секретарките в Брюксел и да се връщат. Министър, на който са отнели правото да преговаря за интересите на България, въобще няма за какво да го коментирам. Страх ги е от вота, защото навсякъде са се издънили. Не ни дават информацията, но тя е чудовищна", заключи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По-късно Борисов беше в Русе. "Убеден съм, че правдата ще надделее и накрая руснаците ще имат повече разум от българите и ще допуснат добитият от Черно море газ да минава по "Южен поток", което е в наш интерес", каза той. "Убеден съм, че ще проявят повече разум от тези предатели. Защо да не минава по тези тръби и придобитият тук, в българското Черноморие, газ - от Терес, Хан Аспарух, Силистар, толкова находища имаме, Галата", заяви Борисов.

По думите му управляващите това искали да избегнат с промяната в законодателството - да не минава българският газ по "Южен поток". "Затова ние с две ръце казваме, че сме за "Южен поток", по който да може да мине и българският газ", заяви Борисов. По думите му на вота на недоверие хората ще чуят най-тежките истини за енергетиката - "с тази задържана цена на тока, с огромните дългове, които натрупаха, с абдикацията да преговаряш за проекта "Южен поток". Борисов каза, че в същото време НЕК имала над 3 млрд. лева дългове.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3178 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2014.05.20 | 03:23

33
БОКО Е И ? :)))))) А ТИ ИБА МАЙКАТА СИКАДЖИЙСКА ТУРСКА
кумуне

2014.05.20 | 03:23

31
и аз твойта в рошавият гъз дето изсра кутевският трол

2014.05.20 | 03:23

32
В Плевен 90% са против ГЕРБерунгелите

2014.05.20 | 03:23

30
Тиквата при Бирата!

2014.05.20 | 03:23

29
Всички гейберски тролчета са мaнгaли. Не знаят български като шефа си.

2014.05.20 | 03:22

28
Тоя случайно оцелял аборт Боко си мисли, че някога ще се върне на власт. Хахахахахахахааа...

2014.05.20 | 03:22

27
За дявола бих гласувал само болен и мазния местан да не са във власта!

2014.05.20 | 03:22

26
OTIVAI PRI GALEVITE I NE SE VRA6TAI

2014.05.20 | 03:21

25
рекетьор и нарко трафикант ще внася вот виж се ти бе мутро циганска само за затвор си

2014.05.20 | 03:21

24
ПРИЛИЧА МИ НА ТИКВА И НА -ПОЛУЗАТВОРНИК

2014.05.20 | 03:21

23
Бойке не се мисли за господ защото не си, ти си само една курва

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини