Станишев: ГЕРБ провеждаха дискриминация към общини, които не бяха техни

  • 15 май 2014 18:05

  • 1940
  • 7
Станишев: ГЕРБ провеждаха дискриминация към общини, които не бяха техни
©

За последните месеци от работата на правителството показахме отношение към всички общини. Това решава конкретни проблеми на редица общини, включително и на Плевен. Ангажиментът на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е да продължи с финансирането на регионите и през следващите години от мандата.

Това заяви на пресконференция в Плевен лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, съобщиха от пресцентъра на партията. По думите му сложен е край на една практика за политическа селекция, на дискриминация към общините, които не са били от ГЕРБ. „Стараем се да помагаме на всички общини. По инициатива на народните представители от КБ от област Плевен поставих въпроса пред кабинета да се отпуснат целеви средства за пръскането против комари, това вече е направено”, допълни Станишев. Той коментира и днешното отворено писмо на Иво Прокопиев, в което издателят на "Дневник" и "Капитал", настоява за извинение от страна на соцлидерът. "Г-н Прокопиев няма ли да се извини, че в името на конкретни свои икономически интереси четем в медиите указания, които дискредитират действията на правителството. Не мога да разбера защо трябва да се извинявам аз за това, че коментират нещо, което излиза в медиите. Обадиха ми се и ме попитаха какво е мнението ми, тъй като съм засегнат там в тази негова кореспонденция. Бих попитал г-н Прокопиев не го ли е срам, няма ли да се извини, че в името на конкретни свои икономически интереси, това което четем в медиите - указания, опорни точки към медии, неправителствени организации, към партии едва ли не какво да правят е да се дискредитират действията на правителството, което се опитва да въведе ред, ЕРП – та да спазват законодателството, да уважават българските граждани?", попита Станишев.

Според него очевидно е описан един сценарий за дискредитация на правителството и на държавата и забърква освен всичко останало и европейски институции - Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, енергийния комисар Йотингер, което едва ли не трябва да обслужат неговия икономически и политически интерес. „Дори бих препоръчал на медиите да направите анализ кои са подбудителите на тези действия през последните седмици и да си направите изводи за това, което се случи. Г-н Прокопиев и неговите медии спомняте ли си какъв шум вдигаха за „опорните точки” на БСП?, попита в заключение лидерът на социалистите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1940 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.05.16 | 21:02

7
Umorih se po cql den da gledam sergei koito se 4udi po kav na4in da sasipe na6ata rodina
Пичо

2014.05.16 | 21:01

6
Еееейй, светът ще се свърши, тия ком–маниполатори не!Язък за БЪГАРИЯ!!!!!

2014.05.16 | 21:01

5
Boiko idvai si skoro i da izgoni6 sergei i monika barabar sas decata im v ukraina

2014.05.16 | 16:48

4
До сега не съм чувал гей да се извини,още повече СЕР-ГЕЙ!
минчо п.ката

2014.05.16 | 16:48

3
няма по умно по надарено по устато от станишев ЛАЙНО

2014.05.16 | 16:47

2
Ubiite sergei pred narodnoto sabranie

2014.05.16 | 16:47

1
Intrigante, spri nai-posle s kljuki i manipulazii, mqstoto ti e v Rusiq, tam 6te te obu4at da ne si tolkova prozra4en

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини