Плевнелиев: Кабинетът ще форсира създаването на електронно правителство

  • 08 септември 2011 18:33

  • 1326
  • 2
Плевнелиев: Кабинетът ще форсира създаването на електронно правителство
© Булфото

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е на мнение, че малките и средни фирми могат да бъдат освобождавани от данък печалба при условие, че създават работни места.

На среща, организирана от Американската търговска камара, Плевнелиев каза, че ще се ускори работата за изграждане на електронно правителство, предаде БНР.

"Ще постигнем: първо по-голяма ефективност, хората няма да блокират градовете, няма да се разхождат за всяка улуга. Второ - ще постигнем много силна антикорупционна мярка. Трето - ще имаме пълна прозрачност. Правителството, на което бях член в последните две години, ще се фокусира и ще форсира работата по електронното правителство, не за друго, а защото го виждаме като много силна антикорупционна мярка и като много силна мярка в подкрепа на бизнеса", заяви Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1326 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.12.03 | 20:35

1
Ще форсира... със скоростта на охлюв...
АБВ

2013.12.03 | 20:35

2
Напротив, напротив.... Нещата ще се форситрат, за да могат да си направят поръчките докато са на власт. Там става въпрос за доста парички. Не, че не прилапаха достатъчно. Да не говорим за МРРБ-то или МОН. Нали се сещаш защо парите бяха пренасочени към институционални бенефициенти /разбирай "централна власт"/. Ако не се сещаш, само за подсказка: бенефициентите определят изпълнителите. :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини