Жаблянов: Манолова не е дресьор

  • 09 май 2014 11:15

  • 1242
  • 4
Жаблянов: Манолова не е дресьор
©

Възприемам искането на оставката на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на като отглас от вчерашния ден, а не като акцент от днешния. Исканията за нейната оставка са изпълнени с емоции и с много малко съдържание.

Това заяви от парламентарната трибуна Валери Жаблянов от БСП по време на обсъждането на иска на ГЕРБ за оставка на зам.-председателя на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Председателят или заместник-председателят на парламента не е дресьор. Много съжалявам и наистина го казвам, че в днешния ден се занимаваме с подобно нещо, каза още той.

От стенограмата от вчера се вижда, че г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на се е придържала стриктно към правилника и няма нито една точка по същество, на която вие да се позовете като мотиви за искането на оставката й, обърна се той към опозицията.

Няма такъв вид орган като репресивен в политическите партии. Може някой да се почувства под някакъв вид репресии, но това е негово лично чувство, защити той от нападките Манолова.

На това обаче Татяна Буруджиева отвърна: „Като Ваш преподавател съм огорчена от вашия анализ“.

Последвайте канала на

1242 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.09 | 20:02

4
Червени курници , сбогом !!!
митак

2014.05.09 | 20:02

3
ЛАЙНАРИ ОТ ГЕРБ , В ЗАТВОРА ВАШТА МАМА
stoiko

2014.05.09 | 20:02

2
Dolno karieris4e.
mimito

2014.05.09 | 20:02

1
Манолова наистина не е дресьор ще се научат от Герб как да се държат на публични места и чак тогава няма да им се прави забележка ..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини