Румен Христов: ГЕРБ иска да спечели служебно изборите

  • 07 септември 2011 17:28

  • 786
  • 0
Румен Христов: ГЕРБ иска да спечели служебно изборите
©

Категорично несъгласие с опитите на управляващите от ГЕРБ да наложат служебна победа с нерегистрирането на кандидат-кметове на Обединената десница, които имат по три мандата, изрази Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в при посещението си в Пловдив.

Според кандидат-президента, налице е възпрепятстване на кандидати за кметове, които имат шансове за успех и търсене на възможност там да се реши въпросът не по честен начин.
 
 
Румен Христов и арх.Илко Николов - кандидат-кмет на Пловдив от „Синя коалиция - Пловдив", проведоха работна среща на тема „Възможностите за сътрудничество между държавата и общината при решаването на национални и местни проблеми". Обсъждането бе част от съвместната програма на двамата кандидати по време на честванията на Съединението.
 
Общо бе становището да се води диалог с правителството за изплащането на тези около 70 милиона лева, които се дължат на Пловдив като компенсация за балите със смет и за проекти, които са завършени, а са неразплатени.
 
Румен Христов заяви, че трябва да се търси начин, разговаряйки с министър-председателя и с министъра на финансите, ангажиментите към града да бъдат изпълнени.
 
Арх.Николов посочи необходимостта от представяне на възможностите на Пловдив за бизнес и туризъм, за архитектура и култура като част от програмата при междудържавни посещения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
786 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини