Седем формации в новото ОДС

  • 18 май 2011 19:37

  • 952
  • 1
Седем формации в новото ОДС
©

Седем формации заявиха желание за участие в предварителните изобори на Синята коалиция, които трябва да излъчат обща кандидатура за президентските и местни избори. Членовете им по един или друг начин бяха свързани със СДС през годините.

Радикалите на Евгени Бакърджиев, Демократите на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра са само част от новата структура, която си е поставила по - далечната цел "стабилно представяне на парламентарните избори".

Засега всички участници в обединението "Общност на демократичните сили" посочиха, че няма да се борят за политически постове, а щели са отстъпят възможността на по-младите десни.

"Нямам толкова качества чак за президент, ама за кмет поне съм работил 10 години", каза Софиянски, който получи подкрепа от собствената си партия – Съюза на свободните демократи, за евентуална кандидатура за кмет на София.

Евгени Бакърджиев отрече да е заявявал подкрепата си за Румен Христов, който е кандидатът за президент на СДС. Бакърджиев посочи, че новата структура ще си избере три варианта за участие на президентските избори. Сред тях е и вариантът самостоятелна кандидатура.

Последвайте канала на

Десислава Станева
952 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
седесар

2011.08.25 | 16:28

1
Абе,стига сте се цепили от колектива,защото пак ще ни го цепят колективно.

Добави коментар

Водещи новини