ОДС ще има свой кандидат-президент?

  • 20 юни 2011 16:40

  • 1833
  • 2
ОДС ще има свой кандидат-президент?
© Булфото

Коалицията е изпратила писмо до ДСБ и СДС, но все още няма отговор от парламентарно представените сили дали ще разчитат на подкрепата на ОДС. Ако разговорите не се състоят до една седмица, трябва да обмислим своя кандидатура, посочи Цанев.

Според Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра от ОДС двубоят за президентските избори се очертава между Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и кандидата на ГЕРБ.

За плановете на ОДС за местните избори Софиянски посочи, че в градовете, където има успешни сини кметове, формацията няма да има свои кандидати. По думите му такива са Монтана, Кюстендил, Свищов и Плевен.

Бившият столичен кмет се надява, че коалицията има своите шансове в София, Пловдив, Стара Загора, Русе и Варна. Той изрази надежда, че ОДС ще спечели изборите поне в два от тези градове.

1833 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КАБАК

2011.08.08 | 10:54

2
Жалко,че носи името СОФЯнски.../без коментар-както е за покойник/. Л.Дилов-умее да говори с ефект - нищо,че е с дефект!Евгени Бакарджиев с тази невина женска физиономия,как успя да разруши Мавзолея....,вероятно такива физиономии са имали и атентаторите на Църквата СВ.Неделя...? Този"Милошевич",поне една чешма да беше съградил на мястото на мавзолея с милионите си...
:D

2011.06.20 | 17:38

1
научете се да пишете ''гаРмотно'' бе

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини