Детектор на лъжата за комисията „Божурище“, поиска ГЕРБ (видео)

  • 29 април 2014 14:26

  • 2187
  • 4
Детектор на лъжата за комисията „Божурище“, поиска ГЕРБ (видео)
©

На 23 април, на заседание на Министерски съвет, министърът на културата поиска от МС да бъде упълномощен да сключи споразумение с Индустриален парк София за построяване на музей на авиацията. Може ли един министър да се постави над парламента? Този въпрос зададе от парламентарната трибуна Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на от ГЕРБ, който излезе с декларация от името на парламентарната група.

Знаете, че беше създадена временна комисия, която да разследва сделката по Божурище и този доклад все още не е влязъл в зала, макар че бяхме натискани да си свършим работата, припомни той.

Този, бих казал, продажен министър си позволява да иска от МС, преди решението на НС, той да сключва някакви споразумения. Много се съмнявам, че с чиста съвест ще го направи това. Много се съмнявам, че този министър е по-велик от Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в и Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, категоричен народният представител от ГЕРБ.

Държавата е в криза на доверието. Няма доверие, няма авторитет в държавата. Затова имам една идея. Нека 8-те члена на тази комисия да се явят на детектор на лъжата и да отговорят упражняван ли е натиск върху него по отношение на взимането на решения в тази комисия. Нека министърът на културата също се яви на детектор на лъжата, призова Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Това не е моя кауза, това е национална кауза. Зад нея стоят военни, граждански организации. Този доклад излезе с фрапиращи данни за нарушения, подчерта герберът.

Последвайте канала на

2187 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Аман

2014.05.08 | 20:59

4
Първа ГЕРБ, после другите.
Сещаш ли се

2014.05.08 | 20:59

3
Детектор, тъпомер... и двете ще ги счупите.

2014.05.08 | 20:59

2
Детектор за всички политици преди да влязат в НС.

2014.04.29 | 18:23

1
Tozi slu4aj ne mi e iasen,no dejstvitelno e sramota da niamame muzej na aviaciata v Balgaria.Niakoi balgari imat zaslugi ne samo kam balgarskata,no i svetovna aviacia.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини