Фандъкова: Бюджетът на Столична община ще се изпълни и тази година

  • 28 април 2014 15:56

  • 1044
  • 4
Фандъкова: Бюджетът на Столична община ще се изпълни и тази година
© Булфото

Столична община има един балансиран бюджет, който ще изпълнява и тази година. За мен строгата дисциплина и засиленият контрол са нещата, които се виждат през последните години, но това се дължи и на по-малкото изпълнение на разходите за общински държавни служби. Това каза кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на заседание на Столичен общински съвет, цитирана от Фокус.

Фандъкова допълни още, че разходите за някои от дейностите в сферата на образованието, в следствие на мерките за енергийна ефективност намаляват и това са парите, които отиват за децата: „Така че мисля, че нямаме проблеми по отношение на изпълнението на бюджета”, посочи тя.

По отношение на казусът с приходите от реклама, който бе обект на по-засилени дискусии по време на заседанието, кметът на Столична община коментира: „Голяма част от зоните са вече със сключени договори след преминали съдебни дела. Парите, които се събират в следствие на тези конкурси, са получените резултати именно вследствие на конкурси. Няма как да коментираме по друг начин събиране на средства от публично общинска собственост”.

„Преди няколко седмици бяха открити три социални предприятия с външни инвестиции включително от Агенцията за хората с увреждания по спечелен проект. Така че това са дейности, които са смислени, които дават възможност на хората да работят. Откриват се, включително и на днешната сесия, социални услуги непрекъснато, така че за мен резултатите са това, което се вижда. А финансите - това са ресурсите, с които постигаме тези резултати” каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1044 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.04.28 | 23:47

4
Май тая е най кадърната от ГЕРБ .Където и да я сложат е като дялан камък и все си върши добре работата!!

2014.04.28 | 23:47

3
kurva

2014.04.28 | 23:47

2
nekadarnica,bokluk

2014.04.28 | 23:47

1
kurvetina

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини