Авиаторите ни негодни за НАТО

  • 23 април 2014 08:15

  • 1813
  • 1
Авиаторите ни негодни за НАТО
©

Военните ни пилоти са без легитимна годност за управление. Това обявиха в ефира на ТВ7 полк. д-р Румен Златев и ген. Димитър Цветков.

Авиаторите ни не са годни за НАТО и причината е липсата на материална база, обясни Златев. По думите му натовските стандарти сме ги ратифицирали, но не ги спазваме. „Така става, че българските военно-въздушни сили не се равняват на натовските. Нашите самолети нямат система за разпознаване и т.н.“, допълни той.

В стандартизационните проекти пише: „Ратифицира, но не прилага“, допълни ген. Цветков. Все още нямаме назначена комисия, която да преразгледа тези договори, сключени за първи път през 2006 , и да ги поправи, по неговите думи.

Последвайте канала на

1813 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.24 | 07:44

1
Нали това беше целта да се унищожи армията на България.Слушайте си Америка и си плащайте членският внос да храните чуждите армии а с тези пари можеше да се поддържа наша войска и техните заплати да влизат пак в нашият бюджет.Всички селища където е имало поделения и летища сега са запустели и за това са виновни нашите държавници такива като Костов.

Добави коментар

Водещи новини