Сидеров: Плевнелиев е симпатичен, но това не е достатъчно, за да бъдеш президент

  • 04 септември 2011 17:53

  • 4912
  • 18
Сидеров: Плевнелиев е симпатичен, но това не е достатъчно, за да бъдеш президент
© Булфото

Кандидатура на човек с неизвестни политически възгледи е несериозно отношение към избирателите. Това каза лидерът на партия „Атака” и кандидат за президент на страната Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в коментар на номинацията на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за кандидат-президент от ПП ГЕРБ.

“Г-н Плевнелиев е един много симпатичен човек, но аз, както и седем милиона българи, не знаем какви политически възгледи има той по отношение на национални интереси, геополитика, държавни интереси. Аз не мога да приема, че за два месеца човек може да си изгради политическо виждане за това кое е националният интерес на страната, какво трябва един държавен глава да отстоява и да дава като тон в политиката. По тази причина аз смятам, че съм единственият кандидат за президент с ясна политическа визия, с политически възгледи, които защитавам от години, да не кажа десетилетия. Аз съм участвал в политиката преди 10 ноември, след това съм отстоявал възгледите си през годините, десетилетия наред, понасял съм ударите за това нещо и всеки един българин знае каква политика защитавам. Това не може да се каже за г-н Плевнелиев при най-доброжелателно отношение към неговата симпатична фигура”, каза Сидеров.

Той посочи, че Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по никакъв начин не е давал знак какво мисли за политиката, нито дори е присъствал в България доста години.

„Аз съм имал възможност да напусна страната още 1989-1990 г. Предлагали са ми стипендии, за да бъда правя кариера навън. Аз предпочетох да стоя тук, да се боря за развитието на България, да правя каквото мога и да давам енергията си за България. Затова ме познава всеки българин с възгледите ми. Г-н Плевнелиев стана известен като министър на правителството на ГЕРБ и аз мисля, че това е крайно недостатъчно, за да претендираш за поста държавен глава. За да си президент, това означава да имаш характер и политическа визия, да можеш да отстояваш националния интерес на България, да даваш тон по отношение на политиката, която в момента е колониална, да даваш тон за политика, която е в интерес на българския народ, а не на чуждите монополитисти. За съжаление аз тези качества не ги виждам в г-н Плевнелиев. Много симпатичен човек е, но това че е симпатичен не е достатъчно за да бъдеш президент. Трябва характер, воля, политическа визия. Те не се изграждат за два месеца, те се изграждат с десетилетия. Аз съм единственият кандидат –президент с ясна и отстоявана през годините политическа визия”, заяви Сидеров.

Той добави, че кандидат-президентската двойка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на не са изразявали вижданията си по отношение на геополитика, стратегическото развитие на България, демографска криза, ромския въпрос, турцизация и ислямизация.

Последвайте канала на

Novini.bg
4912 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
evgeni

2011.09.05 | 19:06

13
---- Прикрепено писмо (вариант "приблизително равно") ---- Подател: евгени славков До: volen.siderov@parliament.bg Относно: вариант "приблизително равно" Дата: Понеделник, 2011, Септември 5 10:59:39 ЕЕЩ Господин Сидеров в сценария, в които неволно попадна/"джамията"/ и те предупреждаваха за да се пазиш, ти обаче избра интуитивно решение-първосигнално за излизане от положение -"след".Казваш,че устояваш принципите си и водещата ти сила е патриотизма и истината,обаче не устоя и тази ти теза.Защо след като попадна в мрежите на службите,чрез "джамията",ти изпадна в безтегловност от медийните нападки и стана неотлъчния подрьжник на интриганта Борисов,уж критикувайки го,но уви истината стана явна !!!!! Попадал си в подобни"мрежи" и преди,като случаят "магистралата" и си отстоявал,но сега поради ниските проценти от социологическите проучвания,ти избра варианта "послушното кученце".Едно да знаеш,че дори и като такъв,старите и изпечени вълци Първаново-Бойкови,няма да ти оставят дори и историческо място, освен в раздел "безтегловност".

2011.09.06 | 15:26

18
Прав си (както винаги), Евгени ! А Болен е прав за това, че Плевнелиев, освен за детско предаване (сънчо; сезами стрийт; банани с пижами и т.н.) - за друго не става !
Българин

2011.09.05 | 22:52

17
Сидеров е моят президент! С ясна визия за развитието на България и очевидно можещ да казва не на колониалните европейски сили! Моят вот е за него!
mitko

2011.09.05 | 22:52

16
ataka pobeda
31

2011.09.05 | 22:51

15
волен атака победа
на лелка ти

2011.09.05 | 22:51

14
Сидеров президент..., що пък не????? Другите пък са боклуци!!!!!!
ASAN ASEN 2

2011.09.05 | 18:04

12
Грешка !Бойко обърка сценария , сега беше неговото време да се кандидатира ,а Плевналиев ,трябваше да му е вице !!!Когато загубят тези избори, ГЕРБ ще минат от растеж към упадък,то и каквото и да сторят когато излязат резултатите от проверката за боклуците употребявани за да се строят евтини магистрали пак ще ги смачкат .Европа няма да прости на Бойко ,че им е опропастил милиардите, дадени за инфраструктура и толкова хвалените от Бойко Строителя магистрали, ще му изядат главата .
$$$$$

2011.09.05 | 15:12

11
Метла за всички " ПОЛИТИЦИ "
evgeni

2011.09.05 | 14:30

10
---- Прикрепено писмо (variant "priblizitelno ravno") ---- Подател: evgeni slavkov До: volen.siderov@parliament.bg Относно: variant "priblizitelno ravno" Дата: Понеделник, 2011, Септември 5 10:59:39 EEST Господин Сидеров в сценария, в които неволно попадна/"джамията"/ и те предупреждаваха за да се пазиш, ти обаче избра интуитивно решение-първосигнално за излизане от положение -"след".Казваш,че устояваш принципите си и водещата ти сила е патриотизма и истината,обаче не устоя и тази ти теза.Защо след като попадна в мрежите на службите,чрез "джамията",ти изпадна в безтегловност от медийните нападки и стана неотлъчния подрьжник на интриганта Борисов,уж критикувайки го,но уви истината стана явна !!!!! Попадал си в подобни"мрежи" и преди,като случаят "магистралата" и си отстоявал,но сега поради ниските проценти от социологическите проучвания,ти избра вариянта "послушното кученце".Едно да знаеш,че дори и като такъв,старите и изпечени вълци Първаново-Бойкови,няма да ти оставят дори и историческо място, освен в раздел "безтегловност".
vanko76

2011.09.05 | 14:29

9
Сидеров ти си предател на собствения си електорат като подкрепяте мафиотската групировка ГЕРБ ако си беше като преди бих гласувал за теб.
ааа

2011.09.05 | 14:28

8
След като мислите за народа,недейте да харчите народни пари за неосъществими мечти.Има толкова деца в нужда,за операции в чужбина,по добре там да се харчат парите на народа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини