Костов: ДСБ няма да издига свой кандидат за президент

  • 02 септември 2011 11:02

  • 913
  • 3
Костов: ДСБ няма да издига свой кандидат за президент
© Булфото

Политическата воля на ДСБ е да запази Синята коалиция, каза лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в декларация от името на партията.

Въпреки нашето желание, г-н Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в ще бъде регистриран като кандидат за президент на друга, а не на Синята коалиция. Независимо от това, ДСБ отново декларираме, че признаваме резултатите от предварителните избори, няма да издигаме свой кандидат за президент, подкрепяме спечелилия кандидат, посочи Костов.

Демократи за силна България декларират още, че ще изпълнят всяко местно споразумение за изборите, ще подкрепят регистрираните общински Сини коалиции, ще изпълнят поетите задължения за регистрация на техните кандидати за кметове и листи на съветници. Желанието ни е да работим за политическия успех на Синята коалиция в Народното събрание като противник на БСП и ДПС и критична алтернатива на управлението на ГЕРБ остава категорично, се посочва още в декларацията.

В декларацията се призовават всички членове и симпатизанти на ДСБ да не се подават на провокации, да не влизат в противопоставяне и конфликти помежду си, да работят за успеха на издигнатите кандидати на националните и местни избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
913 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ves666

2011.09.07 | 17:23

3
mri veche svinio ...

2011.09.07 | 17:23

2
Този комунист Костов е голям въжеиграч и благодарение на него много хора се отдръпнаха от СДС.
Az

2011.09.07 | 17:23

1
Kostov= Predatel!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини