Бойко Борисов: Първанов ни похвали, защото иначе щеше да изглежда смешен

  • 02 септември 2011 08:18

  • 5121
  • 30
Бойко Борисов: Първанов ни похвали, защото иначе щеше да изглежда смешен
© Булфото

На срещата на върха подкрепихме демократичните процеси, които трябва да протекат занапред в Либия.

Това заяви в интервю за БНТ министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той допълни, че се надява в следващите месеци положението там да се стабилизира и страната да се върне към нормалния начин на живот и заяви, че ще водим разговори за обезщетения за несправедливо осъдените ни медици и възобновяване на търговските отношения с Либия.

Съжалявам, че в 21 век трябва да обясняваме важното значение на инфраструктурата, след като още древните римляни са започвали с градежа на пътища. Разбирам популистите, но ако не е нашето правителство, страната ни нямаше да мине така през кризата, посочи Борисов.

Той още веднъж подчерта, че повишаването на доходите ще бъде резултат от приходите от изграждащата се инфраструктура.

Омръзна ми да се говори за договорки между мен и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Той ни похвали за строежа на спортната зала, магистралите и други обекти, защото иначе щеше да изглежда смешен. И аз, когато говоря за неговото пребиваване в президенството, споменавам направените добри неща, но не спестявам и критиките. Той говори за постигнат "голям шлем" в енергетиката, но аз не виждам къде са му успехите в тази сфера, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По повод критиките на президента за лошата социална политика премиерът каза, че това се дължи на назначените от Първанов съветници и неоправданите разходи, извършени от тях, които са могли да отидат за увеличаване на пенсиите. Министър-председателят бе категоричен, че Първанов не се е осъществил като "социален президент" и даде за пример протестите на пенсионерите преди началото на мандата.

Попитан дали да се честити на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното президентската кандидатура, премиерът отговори уклончиво, че сега имат друга работа и в неделя процедурата по обявяването на кандидата ще приключи за половин час.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5121 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2012.03.10 | 22:13

29
Бойко: "Съжалявам, че в 21 век трябва да обясняваме важното значение на инфраструктурата" Народът: "Съжаляваме, че в 21 век трябва да обясняваме важното значение на това да се храним ПОНЕ по веднъж на ден"

2012.03.10 | 22:13

30
ам тия чирвенити хич ли ни плащът чи то мои ли тъй ?
Кои са поредните лъжци и защо журналистите ги прик

2011.09.09 | 20:57

27
Сигурно виждате нещо различно в това управление ,щом го защитавате ,но как стана това с тъста и тъщата на МВР шефа? Как в България едни пенсионери могат да купят 3-4 апартамента за 1година? Журналистите спряха да ги разпитват. Разпъват всички политици за любовници,за наклонности ,за каквото въобще не ни интересува, но за корупционните сделки на физкултурника - пълно мълчание. Любовните истории не трябва да са предмет на обществено обсъждане,но журналистите по този начин се опитват да ни покажат ,че са на гребена на събитията. За жълтите журналисти това е прехрана ,но другите трябва да попитат за качеството на автомагистралите ,за угасващото производство, за огромното забогатяване на Цветелина и тоталното ни обедняване, за лъжите при преброяването.
da mu eba maikata

2011.09.12 | 08:04

28
MNOOO SI PROST SA6E..... PREDLOJIXA TZVETANOV ZA PREZIDENT I PO4NAXA DA LAQT...RAZSLEDVANIQ NZ SI KVO AMI 6TO NE RAZSÑEDVAT MI6OKA SNAI6EV I OSTANALITE..A KOLKOTO DO MAGISTRALITE VSI4KO E REDOVNO SIGUREN SAM PROSTO KOMUNQGTE UMIRAT NA MUKA 6TOTO TOVA MOJEXA I TE DA GO NAMRAVQT NO QVNO SA GLEDALI DA SI PULNQT GU6KITE A TI DA GLADUBA6 I SAMO DA LAE6 SU6TO KATO TQX KU4ETA VE4NO LAQT V.E.4.N.O..!!!!!!!!!!!:):):):)
serpentiny

2011.09.07 | 02:47

26
Ами, ти си си смешен г-н Б.Б дори и да те хвалят. Но сам си го направи, като 1 година и половина заблуждаваше хората с празните ти обещания и сега вече хората са в безизходица незнам какво чудо трябва да се случи за да ти повярват.

2011.09.07 | 02:47

25
Много е прав Бойко ,но за съжеление 20 г. никой не направи нищо за тази държава за да бъде по-превликателна за чуждите капитали и създаването на раб.места. Всички предишни си правеха само собствените палати и лапаха безспир затова България затъна,ако още1990 г. се беше започнало да се строи сега по друг начин щеше да изглежда страната ни. И не обвинявайте Бойко за всички нещастия на народа,защото тази участ сегашната на народа е благодарение на 20 годишното крадене и разпределяне на благинките само от 5% населението на България от КОМУНИСТИТЕ .Ако това беше свършено до идването на Герб сега тяхните преоритети щяха да са други и народа щеше да е готов да изтърпи и тази криза.За съжаление за народа кризата ни продължава 20 г. защото,народът изнася трудностите на живота и прекалено много и алчни станаха богаташите и нямат насита , а като се огледате те са точно от "социалната" партия.
до щатните плювачи

2011.09.07 | 02:47

24
Много дълбоко ще трябва да ви е бръкнал Борисов,за да не правите нищо друго, освен да плюете по него. Сигурно ръкавицата му е била с обратен захват та още квичите. личи си, че сте от тези, които не искат и българите да живеят добре. ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА РАЗДЕЛЯТЕ И ДА ВЛАДЕЕТЕ.
ДО 24

2011.09.07 | 02:47

23
Прав си 24. Но Правителството, ако иска поне 90% подкрепа от населението трябва да намери инструменти, с които да извземе всичко заграбето от народа , а грабителите да отидат за дълго на "топло."Трябва всичко да пим се конфискува до девето коляно.
към 26

2011.09.07 | 02:46

22
Много ми се иска да е така но съзнавам ,че тези времена са отминали а и е твърде късно това да се случи.През изминалите 20 г. крадливите ни политици от червено-синята мъгла в едно с Доган така крадоха ,че успяха да се укрепят стабилно и много трудно можеш в днешно време дори да ги осъдиш за нещо. Нали виждате колко министри бяха подсъдими,както и Доган но съдът е на комунистите в тях са и парите и всички подсъдими излязоха бистри и чисти като сълза.
До 24

2011.09.07 | 02:46

21
Абе господинчо, Бойко как забогатя, ами неговата Цветелина ,може би като са садили тикви?

2011.09.03 | 19:53

4
Не ва педал, като шибаше родната ти майка боклук ...

2011.09.07 | 02:45

20
Червените бетонни глави, отново са огладняли, затова тук във форума, доста са квичали и пърдяли. Кюфтенцата от Бузлуджа, са им далечен спомен, държани на празна ясла в партийните централи, сега по форумите метиляво лаят и силно се надяват да изпадне кокалче от "великите" им господари. Ама на ония червените пердета, кога им е пукало за електоралната им измет, макар че могат пожизнени пенсии - богати да им отпуснат, че колко са Ч.Б.Г. - муха ги ухапала, те толкова много са крали, но не - следващите кюфтенца след 23.10.2011 и то само за тези, които уцелеят, а до тогава, ще си серат в устите - БСП на ДПС, ДПС на СДС, СДС на НДСВ, НДСВ на ДСБ, ДСБ на ОДС и всички след БСП в устата на ПАРТИЯТА майка. Е хайде приятни избори!!!
ооо

2011.09.07 | 02:44

19
ооооо,промити борисови мозъци! как сте? духате ли го още?ще продължите да го духате още дъъълго.хахаха!

2011.09.03 | 22:00

5
Ние ша му са радваме, а теб ша та видим как му духаш миндил ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини