Уволнени служители се жалват на ГЕРБ от ДПС (видео)

  • 28 март 2014 10:48

  • 2614
  • 4
Уволнени служители се жалват на ГЕРБ от ДПС (видео)
© Булфото

Уволнени служители от смесените райони проведоха среща с депутати от ГЕРБ, предаде репортер на Novini.bg.

Дискусията се проведе в Народното събрание по изричното настояване на хората. Уволнените работници се оплакаха от политическите репресии провеждани от ДПС в смесените райони. От страна на ГЕРБ участие взеха Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Даниела Савеклиева и други депутати. Недоволните граждани потвърдиха, че са симпатизанти на ГЕРБ и имат трудов стаж над 20 години. Повечето от тях бях учители, социални работници, служители в държавната администрация от общините Кърджали, Хасково, Гърмен, Твърдица. Не може партията ДПС да говори за толерантност, а в действителност да оказва политически натиск, категорични бяха хората. ГЕРБ е единствената политическа алтернатива на ДПС в смесените райони. Всички други партии са абдикирали от тези места, обединиха се присъстващите.

Веднага след приключването на срещата екипът на Novini.bg потърси за коментар депутатът от ДПС Ахмед Башев, защото неговото име беше едно от най-често споменаваните. Той беше лаконичен и заяви: "Законите в България трябва да се спазват. Тези служители, дори и да имат 20-годишен трудов стаж, щом нямат нужната квалификация и са некадърни, трябва да бъдат уволнени", категоричен беше Башев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2614 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БРАТСКА ДРУЖБА

2015.06.24 | 13:53

4
САМО заедно със СССР можем да се освободим от ПАШИТЕ. Понеже българите са малцинство в България. Много я предадоха.

2015.06.24 | 13:52

3
извършен е таен ритуал по обрязването на Волен- предаде "ройтерс"Пресъствалиса висши мюсюлмански лица и видни членово на АТАКА от цяла България

2015.06.24 | 13:52

2
Гласуваш за Волен Сидеров, получаваш ДПС и техните експерти и геноцид към Българите! Волен се оказа предател-русофил и комунист ФАКТ!!!
Иван

2015.06.24 | 13:52

1
Гласуваш за Боко и компания гейбери и получаваш разграбване и тотален хаос.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини