"Атака": Бойко да обясни за Цветков

  • 18 май 2011 14:47

  • 1322
  • 0
"Атака": Бойко да обясни за Цветков
©

„Атака” поиска обяснение от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за оставката на транспортния министър Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните.

„За нас е притеснително, че няма аргументация”, каза депутатът на Волен Сидеров Николай Пехливанов. Според националиста, когато се правят политически промени, те трябва да бъдат добре огледани и аргументирани.

Пехливанов обяви и че преди да се срещне с новия министър и да чуе вижданията му за развитие на сектора, „Атака” няма как да го подкрепи в пленарна зала.

Като цяло имаше индикации, че няколко министри не се справят добре, каза депутатът, но отказа имена. Той обаче обясни, че за смяната на Цветков „Атака” не е била информирана предварително.

„Очакваме от Министерски съвет аргументация защо се случват тези оставки - защо точно тези и защо точно в този момент”, каза Пехливанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1322 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини