Първанов: ДПС търси друга роля

  • 27 март 2014 19:35

  • 1767
  • 1
Първанов: ДПС търси друга роля
© Булфото

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в определи като триумф на задкулисието случващото се в българския политически живот. Това, което се събаря в парламента, в президентството, в легитимно избраните институции на България, което се проваля като предложения, се решава в рамките на други формати - в кафенетата или друг тип срещи, които сами по себе си са добър знак, но мисля, че се издава сякаш един стремеж да се мисли за бъдещото преструктуриране на политическото пространство, каза той.

В коментар на тезата за преструктурирането на политическото пространство у нас, Първанов изтъкна, че е очевидно, че ДПС търси една друга, по-различна роля в политическия процес.

„Както се очакваше, уви, след всичко това, което се случва на „Позитано" и в отношенията с коалиционните партньори, БСП може да бъде прелъстена, но изоставена и при едно преразпределяне на ролите, вече да остане в периферията", заявява още Първанов на брифинг в Плевен.

На въпрос може ли преструктурирането на политическото пространство да стане още в рамките на този парламент, той отговори, че в този парламент вече всичко е възможно, въпросът е доколко ще бъде работещо. Едно преструктуриране не може да засили парламента, категоричен е обаче Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1767 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.03.28 | 09:10

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини