Валери Жаблянов: Не са мъмрени министри

  • 17 март 2014 07:51

  • 2045
  • 2
Валери Жаблянов: Не са мъмрени министри
©

Депутати и министри се събраха в Боровец, защото в процеса на работа между парламента и министерствата се натрупват много въпроси, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Валери Жаблянов, депутат от Коалиция за България.

По думите му, не е имало мъмрене на министри.

ЕС не е срещу Русия, заяви Жаблянов. Той поясни, че ЕС не може да наложи икономическо ембарго на Русия заради икономическото състояние в което се намира Съюза.

Относно това дали България признава референдума в Крим, депутатът каза, че българската позиция е тази на ЕС и поясни, че Съюзът не признава референдума.

Във връзка дали Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на може да стане еврокомисар, Жаблянов заяви, че соцлидерът не е изказвал подобно намерение и припомни, че еврокомисарите не се определят в България. Депутатът от Столетницата каза, че в момента страната ни се намира пред много важни избори и БСП се отнася с изключителна отговорност към тях.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2045 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.21 | 10:42

2
Бля-бля-бля поредният гуляй на управляващите

2014.03.17 | 14:54

1
Все повече гледам, чета и недоумявам!? Първо гласувахте за сините/ десните/... После дойде банкянската сволач... Сега се появиха дудуци и сценаристи... Не мога да проумея, наистина, толкова ли е прост, наивен или малоумен българският народ или част от него, за да продължава да вярва на изрезки!?!?!? Доказана мутра, този новият пък, с цялата си наглост преди седмице обяви, че собствената му телевизия за нищо не ставала, защото видиш ли, тя обслужвала правителството!? Та, тази точно телевизия по цял ден говори за теб, демек, за шефа си!!! Наистина не мога да повярвам как има хора, които вярват на тези хора и искат точно те да ги управляват!?!? Една истина искам да чуя от тях, ама няма! Няма и това е!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини