Цветанов: Всичките ми срещи с Пеевски бяха по негово желание

  • 10 март 2014 08:12

  • 6048
  • 35
Цветанов: Всичките ми срещи с Пеевски бяха по негово желание
© Булфото

Никой и никога не е живял в къщата в Бояна. Там сме провеждали само работни срещи. Наемът е към 7 000-8 000 лева на месец и се плаща от партийната субсидия. Към момента тече процес за разтрогване на договора, защото обстановката в страната вече е спокойна. Ще разговаряме със собствениците и ако те нямата нищо против, ще пуснем журналисти вътре. Там няма никакви екстри. Това е къща наета с една единствена цел, да провеждаме срещи, защото в централата на ГЕРБ това не можеше да се случва.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Не е вярно, че съм викал Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на на раждения му ден. Аз дори не знам кога е раждан. Всяка една среща, която съм провеждал е била в МВР, а не по хотели и частни апартаменти. Част от разговорите са били с политически отенък. Лидерът на ДПС тогава Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от беше казал, че нашето ходене е смесените региони не се приема добре. Партия ГЕРБ е доказала, че тя е единствената национално отговорна партия. Аз нямам нито бизнес, нито съм желал да правя бизнес с Пеевски. Всички наши срещи са били по негови желание. Срещал съм се с всички, които са ми потърсили. Никога не съм привиквал някого на сила в МВР, категоричен беше Цветанов. Предстоят много важни европейски избори и целта да бъда злепоставен. Ако вие бяхте поискали среща, щях да ви приема и вас. После нямаше да коментирам какво сме си говорили. Аз не правя разлика между обикновените граждани и политиците. Твърденията на Пеевски са лъжа, които се пускат в медийния пазар. Вратата на министерството е била отворена винаги и за всички депутати. Пеевски ме е канил в хотел, да се видим там, но аз съм отказвал. Винаги моите срещи са се провеждали само и единствено в сградата на МВР. Пеевски не ме е викал там, а ме е канил да се срещнем. Не знам в какъв формат са били тези срещи и какво се говорило там. Вие сте журналисти и трябва да питате. Аз хипотези не искам да правя, каза още Цветанов.

Друг освен Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не ме е канил на такива срещи. Въпросът е дали излизаш от правомощията си на министър. Винаги съм се придържал към правилата и всичко в МВР е било прозрачно. Всяка една среща, която съм правил е била в министерството. Няма какво повече да каже, заяви вторият човек в ГЕРБ. Всичките ми посещения като вътрешен министър са били поемани от държавите домакини. България стана добре позната в САЩ, в Европа и в Интерпол. Това се дължи на нашата политика и нашите срещи. Пак повтарям, че всичките ми посещения в чужбина са били за сметка на домакините, повтори Цветанов.

Той коментира и темата с напусналите депутати от ГЕРБ. Не знам, защо Красимир Стефанов напусна парламентарната група. Той никога не е бил свързан с партийния живот. Стефанов беше избран от гражданската квота и идеята беше да използваме експертното му мнение. Не мога да кажа дали има зависими депутати в ГЕРБ. Ние винаги сме се стремили да подберем най-добрите кандидатури. За зависимости може да се говори в партия "Атака", където излязоха някакви записни заповеди. За това трябва да се говори, завърши Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6048 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар

2014.03.11 | 01:00

35
Цецо, много лъжеш и вече се объркаваш какво си излъгал преди.
оги

2014.03.11 | 01:00

34
Цецо, Цецо вместо да четеш СРС - та от трибуната на Народното събрание и да казваш кой доктор от Горна Оряховица е престъпник и ако с Баце бяхте направили една хубава лустрация сега нямаше да ви млатят с вашите камъни по вашите глави.
лимиа

2014.03.11 | 00:59

33
И след като всичко е точно и ясно защо не излезете публично и честно и почтено да ни осведомите защо сте се срещали и какво толкова сте си говорили.
ник

2014.03.11 | 00:59

32
Несъответствия имало, глупости на търкалета. Единствено безкрайно ниския морал, който носите несъответства на публичните длъжности, които заемате.
лимиа

2014.03.11 | 00:59

31
Сега изяснява ли ви се кой командва парада и защо Борисов не смее да пипне Цветанов и де ли го защитава? Надявам се и онези сл….те привърженици на ГЕРБ да прогледнат.

2014.03.10 | 19:01

30
Нали не се беше срещал изобщо бе?...
atakist

2014.03.10 | 19:01

29
edinstveno partiqta gerb dokaza che e nai nekadarnata partiq zaedno sas nekadarnite si lideri

2014.03.10 | 19:01

28
Преди една седмица каза че не е идвал 40 пьти сега друго майка ти милиционерска-Мри!
оги

2014.03.10 | 18:19

27
Ех, човек каквото сам си направи друг не може ...

2014.03.10 | 15:40

26
samo bsp i dps

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини