Изненадаха депутатките с лалета (видео)

  • 07 март 2014 12:40

  • 2160
  • 2
Изненадаха депутатките с лалета (видео)
© Булфото

Дамите в парламента бяха изненадани с кавалерски жест в навечерието на празника на жените - 8 март. Те получиха от колегите си по едно лале.

Добрин Данев от Коалиция за България поиска двеминутна почивка и поздрави дамите в залата, като им пожела да бъдат все така красиви и "стимул на мъжката част" да постигат това, за което са изпратени в парламента.

Председателстващата заседанието Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на благодари за вниманието и изрази надеждата на дамите в парламента, че колегите им ще се сещат и в други случаи, че са жени, като ги отменят в работата и отправят към тях добри думи и по други поводи.


Последвайте канала на

Нора Виткова
2160 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.07 | 18:45

2
Питам Боко: Кой присвои 1,7 млрд от болните и бедните? Кой гушна 4 млрд от ПР- ските магистралки, асфалтови, за другите не ми се мисли да отварям дума? С тези ли финикийски знаци се разплаща с „протестиращите”, та пак да прибира? Червените фенери, в които дерибейства, с кои левчета са конструирани? Хайде, стига съм питал. На тези въпроси да отговори е ПРЕ- достатъчно!!!

2014.03.07 | 15:22

1
Този Бареков съвсем изкукурига!? Росен Петров- отдавна! Господ събира лудите. Аз не съм луд да ги подкрепям!!! Първанов се превърна в двойник на Борисов, а той, ако трябва да цитирам: „ простак от екваториална Африка.” Е, това ли е различното, новото и светлото бъдеще!? О, не, благодаря. Некреативните, а далавераджиите, при това доказани не са ми по вкуса! Съответно- изборът е ясен. Изборът е настоящия. Защото хуза добро или не- друга алтернатива- йок.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини